5:14 pm - Monday May 1, 7978

Ceahlăul Piatra Neamţ – Poli Iaşi 3-2, într-un meci amical disputat sub Pietricica

Profitând de pauza competiţională generată de meciurile echipelor naţionale, Poli Iaşi a efecuat în perioada 7- 10 septembie un stagiu centralizat de pregătire la Piatra Neamţ, încheiat duminică, la ora 11.00, cu un meci amical disputat în compania formaţiei locale Ceahlăul, nou promovată în această vară în Liga 2.

Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-2 (1-1), prin golurile înscrise de Forizs ( min. 27) şi Llullaku (min. 49 şi min. 59), respectiv Vojtus (min. 25) şi Gheorghiţă (min- 65 din penalty).

În prima repriză, jocul a fost unul echilibrat, cu o uşoară dominare a gazdelor, care au avut o bună oportunitate de a pleca cu avantaj la cabine în urma unei lovituri libere executate de Oltean.

În parte a doua a jocului, dominarea gazdelor avea să fie răsplătită prin golurile marcate de nou intratul în teren Llullaku, care a reuşit o “dublă”. Oaspeţii au redus din handicap prin Gheorghiţă, care a transformat cu precizie penalty-ul acordat de arbitru la un fault în careu asupra lui Hrib.

Ceahlăul Piatra Neamţ: Krell – Petkov, Forizs, Jalbă, Oltean – Pedro Albino, Onișa, Akwasi, Patrick Petre – Matei, Santiago. În repriza a doua au mai jucat Llullaku, Fărăgău, Jaquite, Fonseca, Anton, Barb și Savu.

Poli Iaşi: Lung Jr. – Martac, Fl. Ilie, Katanec, Ștefanovici – Vașvari, Itu – Dumitru, Ciobanu, Luis Phelipe – Vojtus. Pe parcursul jocului, antrenorul Leo Grozavu i-a trimis în teren pe Ailenei, Belu Iordache, Tincu, Ispas, Marchioni, Bordeianu, Jatoba, Robert Ion, Hrib, Gheorghiță și Buș.

La finalul jocului, tehnicianul Iaşului s-a arătat mulţumit de condiţiile pe care elevii săi le-au avut în cele patru zile de sub Pietricica, afirmând că rezultatul meciului test împotriva Ceahlăului nu a reprezentat un scop în sine, important fiind modul în care fotbaliştii au răspuns la cerinţele antrenorilor.

Imediat după meci, Vaşvari and. Comp. s-au întors acasă, având liber până luni după amiază, când forbaliştii ieşeni vor relua ciclul obişnuit de antrenamente înainte partidei cu FC Botoşani, din etapa a IX-a a Superligii, programat luni, 18 septembrie, de la ora 18.30, în Copou.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;