“ABBA: Filmul”, în premieră la Cinema “Ateneu”

Filmul are premiera pe 19 septembrie, de la ora 20.00, pe marele ecran de la Ateneul Național din Iași. Evenimentul este dedicat fanilor adevărați și promite o adevărată petrecere ABBA, la cinema.

Filmat de Lasse Hallström în timpul turneului de mare succes din Australia, filmul proaspăt remasterizat ne duce într-o călătorie înapoi în timp, în anii 1970, când muzica disco domnea, iar ABBA era rege. Incluzând filmări în culise, redând integral unele dintre cele mai mari hituri ale ABBA, precum „Dancing Queen”, „SOS”, „Name Of The Game” și „Waterloo”, filmul oferă o privire distinctă asupra trupei de mare succes, aflată pe culmea popularității lor.

Filmul redă o poveste în stil mocumentar, a unui DJ de radio country care încearcă să obțină un interviu cu trupa. Pe măsură ce termenele limită se apropie, observăm un amestec de întâmplări și greșeli din partea tânărului DJ care are sarcina de a obține râvnitul interviu, în timp ce garda de corp a trupei ABBA face tot posibilul pentru a împiedica acest lucru.

Acest eveniment pentru adevărații fani include cadre exclusive: perspectiva creatorilor concertului fenomenal ABBA: Voyage din Londra, o vizită la Muzeul ABBA din Stockholm, videoclipuri pentru karaoke cu versuri din cântece de succes și imagini extrem de rare din culisele turneului din 1977.

Filmul este subtitrat în limba română.

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 25 lei și pot fi achiziționate de pe https://cinemaiasi.ro/film/abba-filmul-pentru-fanii-adevarati/ și de la casieria Ateneului din Iași.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;