5:14 pm - Tuesday April 29, 6532

Meci caritabil disputat de Poli Iaşi pentru ajutorarea copiilor cu tulburări din spectrul autist

Poli Iaşi va disputa miercuri, 13 septembrie, un meci amical la Vaslui, în compania formaţiei locale CSM, nou promovată în această vară în Liga 3. Întâlnirea face parte din cadrul unei acţiuni caritabile organizată de Fundaţia “Cristis Outreach” din Bârlad, privind ajutorarea copiilor cu tulburări din spectrul autist.

Partida, care va începe la ora 18.30 pe Stadionul “Municipal” din Vaslui, va fi un bun prilej pentru antrenorul Leo Grozavu de a testa nivelul actual de pregătire a elevilor săi în perspectiva partidei oficiale cu FC Botoşani, programată luni, 18 septembrie, de la ora 18.30, în Copou, contând pentru etapa a IX-a a Superligii.

Spectatorii prezenți în tribune vor putea sprijini, prin donații, Fundația „Cristi’s Outreach” pentrru sprijinirea copiilor cu autism, iar Jucătorii din Copou vor dona spre licitare un tricou oficial de joc și o minge, ambele semnate de fotbaliști și antrenori.

De asemenea, la stadionul din Vaslui vor fi puse în vânzare bilete la meciul din Liga I dintre Poli și FC Botoșani, din etapa a noua a Superligii, toți banii încasați din comercializarea tichetelor urmând, de asemenea, să fie donaţi fundației caritabile.

 “Ne bucurăm să participăm la acest eveniment și sper că prezența echipei noastre va sensibiliza și mai mult comunitatea vasluiană. Am aflat că fundația de la Bârlad a rămas fără finanțare și cel mai mult au de suferit copiii care mergeau la tratament acolo. Pe lângă tricoul și mingea cu semnăturile jucătorilor și antrenorilor, vom dona și banii încasați mâine (miercuri, 13 septembrie – n.r.), la Vaslui, din vânzarea biletelor la derby-ul regional de lunea viitoare cu FC Botoșani. Vasluienii au fost obișnuiți cu meciuri de înalt nivel în prima ligă și cupe europene și sunt sigur că vor dori să asiste la un meci foarte interesant în Copou, fiind de două ori câștigați, ajutând copiii și vizionând o partida atractivă”, a precizat Florin Briaur, managerul executiv al Politehnicii Iași.

Meciul Poli Iași – FC Botoșani din Superliga va avea loc luni, 18 septembrie, în Copou, la ora 18.30. Biletele de acces pot fi achiziționate la următoarele prețuri:  20 lei –  intrare generală Peluza A, Tribuna A și Tribuna B, 40 lei –  Tribuna 0A și 0B, Tribuna A4 și A8, 80 lei –  Tribuna 0 şi respectiv 300 lei -Tribuna 0 Fotolii.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;