5:14 pm - Friday April 29, 5763

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, în vizită de lucru la Iaşi

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, s-a aflat marţi, 12 septembrie, într-o vizită de lucru în judeţul Iaşi, ocazie cu care s-a întâlnit cu conducerea Casei de Cultură ale Studenților (CCS), precum și cu reprezentanţii federațiilor și asociațiilor studențești din oraş.

 În cadrul întâlnirii cu directorul Casei de Cultură a Studenţilor, Bogdan Crucianu, şi reprezentanţii asociaţiilor de studenţi din Iaşi, la care a fost prezent şi prefectul Bogdan Cojocaru, ministrul Natalia Intotero a prezentat stadiul finanţării programelor gestionate de minister pe zona de tineret, harta interactivă recent ridicată pe site-ul ministerului, dar și activitățile de voluntariat pe zona de dezvoltare personală sau consiliere psihologică pentru copiii care au trecut recent prin diferite traume sau copiii institutionalizați.

“A fost o discuție foarte bună și constructivă, abordându-se teme extrem de variate și de importante. Am avut o dezbatere interactivă, sala fiind foarte implicată. Le-am transmis tinerilor din sală că îmi doresc ca aproximativ 5.000 de copii instituționalizați să fie duși în acele tabere de sfârșit de săptămână unde, cu ajutorul studenților voluntari, să fie implicați în activități de dezvoltare personală, de consiliere psihologică și alte activități care să-i ajute să treacă peste eventuale traume. O altă temă abordată a fost și concursul national de proiecte. Aș vrea ca imediat la sfârșitul acestui an să începem pregătirea pentru organizarea concursului de proiecte pentru anul viitor. Îmi doresc o singură evaluare pentru aceste proiecte, nu două cum este acum, iar metodologia să fie mai suplă și mai ușor de pus în practică. Îi mulțumesc directorului Casei de Cultură a Studenților Iași, Bogdan Crucianu, pentru organizarea acestei reuniuni și tuturor celor care au participat la întâlnire și au expus idei și soluții constructive, a declarat, la finalul întâlnirii”, ministrul Natalia Intotero.

Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;