5:14 pm - Friday April 29, 4033

Poli Iaşi, victorie la scor cu CSM Vaslui într-un meci caritabil

Poli Iaşi a învins pe CSM Vaslui cu scorul de 7-0, într-un meci disputat miercuri după amiază, în cadrul unei acţiuni umanitare, care a avut ca scop sprijinirea copiilor cu tulburări din spectrul autist.

Întâlnirea, organizată la iniţiativa Fundaţiei “Cristi’s Outreach” din Bârlad, s-a disputat pe Stadionul “Municipal” din Vaslui, în prezenţa a preste 3.000 de spectatori.

Pentru ieşeni au înscris Sergiu Buş, Gabriel Vaşvari, Ştefan Ştefanovici, Matea Katanec, Carlos Jatoba şi Antonio Dumitru, plus un autogol al gazdelor.

Antrenorul Leo Grozavu a folosit toţi jucătorii aflaţi în lot, cu excepţia lui Martac, Ilie, Samayoa, Ispas, Marchioni, Bordeianu, Roman, Phelipe, Robert Ion și Vojtus.

În cadrul acţiunii, ieşeni au donat în vederea scoaterii la licitaţie un tricou şi o minge cu semnăturile tuturor fotbaliştilor şi ale antrenorilor.

De asemenea, cu ocazia meciului vau fost puse în vânzare bilete la meciul din Liga I dintre Poli și FC Botoșani, din etapa a IX-a a Superligii, toți banii încasați din comercializarea tichetelor urmând să fie donaţi fundației care sprijină copiii cu tulburări din spectrul autist din judeţul Vaslui.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;