Continuă înscrierile pentru cursurile desfăşurate de Centrul Județean de Excelență

Până pe 22 septembrie au loc înscrierile elevilor pentru cursurile Centrului Judeţean de Excelenţă (CJEX) Iași, din anul școlar 2023-2024.

Înscrierile se fac  NUMAI PRIN INTERMEDIUL FORMULARULUI ONLINE, disponibil pe site-ul https://cex-iasi.ro/.

Formularul de înscriere și acordul de participare vor fi completate de părinții/ reprezentanții legali ai elevilor minori, precum și de elevii majori. Ambele documente pot fi descărcate de pe site-ul instituției: https://cex-iasi.ro/. Completarea corectă a formularului va fi urmată de confirmarea înscrierii și de participarea la selecția pentru cursurile CJEX Iași.

Modalitatea de organizare a selecției pentru fiecare disciplină va fi comunicată, după finalizarea înscrierilor, pe site-ul Centrului Județean de Excelență Iași.

Toate activitățile se vor desfășura în perioada octombrie 2023 – aprilie 2024, în regim fizic, online sau hibrid, în funcţie de situaţia existentă. Pregătirea elevilor se va realiza în cadrul a 58 de grupe de excelență.

Pe site-ul instituției sunt date referitoare la activitatea CJEX (activități, rezultate remarcabile) din anul școlar 2022 – 2023.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;