Mai multe străzi din Târgu Frumos, modernizate cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării

În prezenţa ministrului Adrian Ioan Veştea, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a avut loc miercuri semnarea contractului de finanţare pentru obiectivul de investiții ,,Modernizare drumuri de interes local în oraşul Târgu Frumos – judeţul Iaşi”.

Din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, documentul a fost semnat de ministrul Adrian Ioan Veştea, iar din partea oraşului Târgu Frumos de către primarul acestei localităţi, Ionel Vatamanu.

“Este vorba despre str. Tineretului 1 şi 2, str. 22 Decembrie 1989, str. Fundac Cucuteni, str. Bogdan Vodă, str. Buznei, str. Horia, str. Cloşca, str. Vulpii, str. Casa de Apă, str. Adâncata și de parcarea din incinta blocului 26, în fața Școlii Ion Creangă, valoarea finanțată fiind de aproximativ 7 milioane de lei. Urmează licitația pentru execuția lucrărilor și, cu ajutorul lui Dumnezeu, din primăvară începem lucrările de asfaltare”, se arată în mesajul postat pe o reţea de socializare de către primarul Ionel Vatamanu.

Potrivit edilului, în cel mai scurt timp, în oraşul Târgu Frumos vor începe lucrările de asfaltare şi pentru străzile Pieptănari, Drum lateral Cuza Vodă și Râpei, proiect finanțat de la bugetul local cu suma de 1.110.000 de lei.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;