5:14 pm - Wednesday April 29, 1581

Politehnica Iaşi – CN “Nicu Gane” Fălticeni, în Cupa României la fotbal feminin

La sediul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a avut loc miercuri tragerea la sorţi a meciurilor din turul al II-lea al Cupei României la fotbal feminin. Partidele vor avea loc pe 4 octombrie într-o singură manșă eliminatorie, pe terenul formaţiilor mai slab clasate în sezonul trecut.

Potrivit tragerii la sorţi, Politehnica Iaşi, formaţie care în această vară a promovat în Liga 2, va întâlni în această fază a competiţiei formaţia Colegiului Naţional “Nicu Gane” Fălticeni.

De remarcat că cele două formaţii, care evoluează în Liga 2, tocmai s-au întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute în campionat, în Copou, meciul încheindu-se cu victoria clară a gazdelor, scor 6-1.

Începând din acest sezon, Cupa României la fotbal feminin se va disputa după un alt format, similar cu cel din competiția masculină. Astfel, cele opt câștigătoare din turul al II-lea se vor duela între ele pentru cele patru locuri în Grupa valorică C.

În faza grupelor intră direct echipele din Superligă, după cum urmează: Grupa A valorică: cel mai bine clasate 4 echipe – Locurile 1, 2, 4, 5 din sezonul 2022/2023, Grupa B valorică: următoarele 4 clasate, altele decât cele din grupa A – locurile 6, 7 + cele două noi-promovate din sezonul 2022/2023.

Semifinalele vor fi decise astfel: Locul 1 Grupa A vs Locul 1 Grupa C şi Locul 2 Grupa A vs Locul 1 Grupa B.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;