Festivalul Internațional de Șah al comunei Miroslava, la cea de-a VII-a ediţie

Peste 200 de participanți din România, Republica Moldova, Ucraina și Germania şi-au anunţat participarea în perioada 29 septembrie – 1 octombrie la cea de-a VII-a ediţie a Festivalului internațional de șah al comunei Miroslava.

La ediția din acest an, care se va desfăşura la Congress Hall Miroslava, vor participa atât jucători legitimați cât şi copii amatori ai acestui sport. În premieră în România va fi organizată și o competiție de șah-bullet în format fizic, cu ritm de un minut și două secunde de jucător.

Părinții interesați pentru a-şi înscrie copiii la concurs sunt rugați să sune la numărul de telefon 0745.952.667, până cel târziu miercuri, 27 septembrie, ora 19.00.

Organizator al concursului este Asociația Împreună pentru Miroslava, iar parteneri ai evenimentului Primăria Miroslava, Federația Română de Șah, Family Market Miroslava, Iașah, Scoala Gimnaziala „Colonel Constantin Langa” Miroslava, Școala Gimnazială ,,Dimitrie Anghel” Cornești-Miroslava și Serviciul Voluntar de Ambulanță.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;