În staţiunea Nicolina a fost inaugurat “parcul seniorilor” (GALERIE FOTO)

Începând de astăzi, pacienţii aflaţi la tratament în Staţiunea Nicolina au la dispoziţie un “parc al seniorilor”.

La festivitatea de inaugurare a obiectivului au fost prezenţi primarul Mihai Chirica, preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Alexe, precum şi Înalt Prea Sfinţitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, care cu această ocazie a sfinţit troiţa ridicată în parc.

“Am participat cu bucurie la sfințirea Stațiunii Nicolina și a Parcului Seniorilor, săvârșită de Înalt Prea Sfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei. În completarea lucrărilor de modernizare a stațiunii, colegii de la Servicii Publice SA au muncit ca să facă și din curtea Hotelului Nicolina oaza de frumusețe și liniște de care beneficiarii săi au nevoie! Este important de știut că, pe lângă persoanele care beneficiază de bilete prin Casa de Pensii, pot să se bucure de sejururi și tratamente la Stațiunea Nicolina și persoanele care se programează cu plată sau prin intermediul ambulatoriilor. Felicitări întregii echipe a Stațiunii și multă sănătate tuturor beneficiarilor!”, a spus primarul Mihai Chirica în cuvântul de deschidere.

“Mă bucur să văd că toți cei care beneficiază de tratament la Hotel Nicolina au acces la facilități și condiții mai bune pentru o recuperare mai ușoară. Le doresc tuturor multă sănătate și putere!”, a afirmat, la rândul său, președintele CJ Iaşi, Costel Alexe.

Recunoscută pentru capacitățile sale terapeutice, Stațiunea de tratament balnear și recuperare a capacității de muncă Nicolina Iaşi oferă posibilități de cazare și tratament avantajoase pentru pensionari și nu numai. Cadrul natural al zonei oferă o importantă varietate de factori balneari recunoscuți la nivel național.

Anual, la baza de tratament Nicolina ajung aproximativ 3.000 de pacienți din țară și din străinătate, care beneficiază de terapii cu apă minerală sulfuroasă.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;