5:15 pm - Wednesday May 1, 3512

Poli Iaşi – Petrolul 0-0. Ieşenii rămân fără victorie în Copou

Poli Iaşi rămâne fără victorie pe teren propriu în Superligă şi după întâlnirea de luni, din etapa a XI-a, din Copou, cu Petrolul Ploieşti, încheiată nedecis (0-0), după un joc anost, în care ambele formaţii au rămas datoare suporterilor.

Singurele faze notabile ale primei reprize au fost golul lui Papp (min. 7), anulat de VAR pe motiv de offside, şi “torpila” de la 25 de metri a lui Luis Phelipe (min. 31), balonul expediat de atacantul brazilian al gazdelor fiind respins peste transversală de Zima. Partea a doua a jocului a fost şi mai lipsită de spectaculozitate, nefiind înregistrată nicio fază notabilă la vreuna dintre cele două porţi.

Deşi, pe ansamblu, a avut o posesie superioară, ieşenii nu au reuşit decât rareori să se apropie de careul de 16 metri al petroliştilor, întrecându-se în pase greşite şi un joc încâlcit la mijlocul terenului.

Deşi nu a obţinut decât un punct în acest meci, iar echipa sa a rămas fără victorie pe teren propriu în acest sezon, tehnicianul gazdelor, Leo Grozavu, a declarat că nu este supărat pe evoluţia elevilor săi, acesta considerând că remiza este una echitabilă.

„Nu pot să spun că sunt supărat excesiv. Nu am făcut o partidă fantastică. Trebuie mai multă luciditate. Eu sunt foarte pretențios. Îți trebuie calitate dacă vrei să faci diferența. Pentru calitate îți trebuie bani, dar noi, în România, suntem săraci. Trebuie să te naști sub o aură fericită. Și în primele etape am avut posesia, dar nu ea face diferența. Trebuie jucători care să facă diferența. Nu ies lucrurile cum ne dorim. Petrolul și-a propus să nu piardă. Nu au avut multe șanse, iar pe cele pe care le-au avut am reușit să le oprim. Nu am fost o echipă care să facă mai mult. Băieții au dat tot ce au mai bun. Ne lovim peste niște limite, dar nu putem să trecem peste. Ne dorim, dar trebuie să și putem. Avem patru jocuri fără înfrângere și mergem la București să jucăm în Giulești. Va fi o atmosferă adevărată, cum mi-aș dori să fie pe toate stadioanele”, a declarat antrenorul ieşenilor, Leo Grozavu, la finalul partidei.

Poli Iaşi: Lung (min. 46 Ailenei) – Bordeianu, Fl. Ilie, Samayoa, Ispas – Marchioni, Roman (min. 67 Vojtus), Jatoba (min. 46 Belu-Iordache), Gheorghiţă, Harrison (min. 46 Harrison), Luis Phelipe (min. 78 A. Ciobanu).

Petrolul: Zima – Hanca, Papp, Seto, Meijers, Dimitriu – Musi (min. 73 Rădulescu), Diomande (min. 66 Jefferson), Jair – Mihai Roman, Grozav (min. 66 Doua).

În urma acestui rezultat, Poli Iaşi a urcat pe locul 11 în clasament , cu 11 puncte (trei victorii, două egaluri şi cinci înfrângeri, golaveraj 11-15).

Etapa viitoare, ieşenii voe evolua vineri, 6 octombrie, de la ora 21.00, în Giuleşti, în compania formaţiei Rapid Bucureşti.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;