5:14 pm - Thursday April 29, 8821

UAIC a semnat contractul pentru reducerea costului abonamentelor pentru studenţi

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” a semnat marți, 3 octombrie, contractul cu Compania de Transport Public (CTP) în vederea asigurării reducerii cu 90% a costului transportului public pentru studenți.

“Luni, 2 octombrie, a avut loc o întâlnire între prof. univ. dr. Tudorel Toader, rectorul UAIC, și reprezentanții studenților, în cadrul căreia s-au căutat soluții pentru ca studenții universității să beneficieze în continuare de reducerea de 90% la transportul public. Începând de marți, 3 octombrie, toate cele 15 facultăți ale UAIC eliberează adeverințele necesare obținerii abonamentelor de transport public”, se arată într-un comunicat semnat de conducerea universităţii.

În document se mai precizează că, având în vedere prevederile privind transportul în comun pentru studenți din Legea nr. 199/2023 a Învățământului Superior și faptul că încă nu sunt asigurate sumele necesare pentru decontarea transportului către Compania de Transport Public Iași, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași va acoperi din fonduri proprii sumele necesare pentru prima lună, până la clarificarea situației.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;