A fost dat startul înscrierilor pentru programul Burse@E.ON

De 17 ani, E.ON România derulează programe dedicate tinerilor – studenți, masteranzi și absolvenți, menite să le susțină dezvoltarea personală și profesională, deopotrivă. Printre cele mai importante și cu tradiție sunt programele START, GraduatE.ON şi Energy Challenge.

De curând a fost lansat un nou program, Burse@E.ON, adresat de data aceasta numai studentelor din anii de studiu II, III și IV, care urmează cursurile uneia dintre următoarele patru universități cu profil tehnic: „Gheorghe Asachi” Iași, „Ștefan cel Mare” Suceava, „Lucian Blaga” Sibiu şi Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.

“Studentele trebuie să fie integraliste, media generală a anului anterior de studiu să nu fie mai mică de 8,50 și această mediesă fie menținută pe toată durata studiilor. Perseverența academică în domeniul energiei electrice, respectiv cel al gazelor naturale, se răsplătește cu o bursă privată în cuantum de 1.500 lei pe lună, până la finalizarea studiilor”, se arată într-un comunicat al E.ON România. .

Înscrierile se fac până la data de 13 octombrie 2023 pe site-ul companiei E.ON România, în secțiunea dedicată. Ulterior, între 16-23 octombrie 2023 va avea loc partea de evaluare și interviurile, sprijinul financiar urmând să fie acordat cu începere de la 1 noiembrie a.c.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;