Fetele de la CSM Iaşi 2020, în cantonament la Râmnicu Vâlcea

Având în vedere că întrecerile Diviziei A vor fi reluate abia pe data de 29 octombrie, cu meciurile etapei a IV-a, când fetele noastre vor întâlni, pe teren propriu, pe CSM Făgăraş, oficialii CSM Iaşi 2020 au hotărât ca lotul să efectueze un stagiu centralizat de pregătire de o săptămână la Râmnicu Vâlcea.

Cantonamentul va începe luni, 9 octombrie, o zi mai târziu ieşencele urmând să întâlnească într-o partidă amicală pe SCM Râmnicu Vâlcea, multiplă campioană naţională. Miercuri şi joi, elevele antrenorului Marius Dănuleţ se vor antrena cot la cot cu jucătoarele de la SCM Râmnicu Vâlcea.  Vineri, CSM Iaşi 2020 va juca în compania unei alte grupări din prima ligă, Dacia Mioveni.

În altă ordine de idei, potrivit informaţiilor furnizate de staff-ul tehnic al ieşencelor, Bianca Lupaşcu Visic este indisponibilă, la fel ca Alexandra Pintilie, afectată de COVID-19. Cel două jucătoare nu vor face deplasarea la Râmnicu Vâlcea.

,,Celelalte componente ale lotului s-au pregătit cu intensitate în Sala Liceului cu Program Sportiv, dar lunga perioadă de inactivitate competiţională ne obligă să alcătuim un program care să motiveze jucătoarele în pregătire. De aceea, am optat şi pentru această deplasare, care sper să întărească şi forţa grupului”,a  declarat antrenorul Marius Dănuleţ.

După trei etape, CSM Iaşi 2020 este lideră în Divizia A (Seria B), cu maximum de puncte (9), după trei victorii din tot atâtea meciuri. Obiectivul echipei în acest sezon este promovarea în Liga Florilor.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;