Furnizarea apei potabile, întreruptă miercuri, 18 octombrie, către consumatorii din Tomești, Chicerea și Goruni

În scopul remedierii unei avarii apărută la rețeaua de alimentare a stației de pompare situată în localitatea Tomești, furnizarea apei potabile va fi întreruptă miercuri, 18 octombrie, începând cu ora 8:00 şi până în jurul orei 18.00, către utilizatorii din localitățile Tomești (parțial), Chicerea și Goruni, anunţă ApaVital într-un comunicat.

“La finalizarea intervenției se va realiza spălarea conductelor și instalațiilor afectate, urmată de evacuarea apei la rețeaua de canalizare stradală. Cu toate acestea, la reluarea furnizării apei, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la ApaVital, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată”, se precizează în document.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei,  ApaVital recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Pentru informații suplimentare și sesizări, utilizatorii pot suna la Centrul de Contact APAVITAL S.A., telefon 0232.969.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;