Subprefectul Marian Grigoraş a demisionat din funcţie

Subprefectul judeţului Iaşi, Marian Grigoraş, şi-a anunţat miercuri, 1 noiembrie, demisia din funcţie. Anunţul a fost făcut de acesta pe pagina proprie de socializare, fără a indica motivul care a condus la această decizie.

“Mi-am înaintat demisia din funcția de subprefect al județului Iași. Din decembrie 2019 și până în ianuarie 2022 am ocupat funcția de prefect al județului Iași. Am traversat unul dintre cele mai tulburătoare evenimente istorice – pandemia COVID-19. Am făcut echipă cu toate instituțiile implicate și am trecut împreună prin momentele cele mai grele și mai neprevăzute. În plină pandemie, am gestionat fără incidente două runde de alegeri – locale și parlamentare. Am avut ambiția ca în perioada mandatului meu Instituția Prefectului – Județul Iași să fie un loc al colaborării și al sprijinului reciproc, un model al deschiderii către soluții. Din ianuarie 2022 și până astăzi am ocupat funcția de subprefect și, în condițiile date, am depus toate eforturile să îmi îndeplinesc atribuțiile după aceleași principii – deschidere și dialog, colaborare, aplanarea inevitabilelor asperități, spirit de echipă, orientare spre rezolvarea problemelor. Tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc. Realizările mele sunt și realizările lor. Erorile, dacă le-am făcut, îmi aparțin doar mie. Întotdeauna am respectat legea în cadrul activității la Instituția Prefectului – Județul Iași și nu imi doresc în niciun fel afectarea imaginii acesteia”, a scris subprefectul Marian Grigoraş pe Facebook.

Ca reacţie la anunţul făcut de Marian Grigoraş, prefectul judeţului Iaşi, Bogdan Cojocaru, a declarat că activitatea instituţiei nu va fi afectată în niciun fel de demisia subprefectului.

“Activitatea Prefecturii Iaşi nu este afectată. Este o decizie personală pe care a luat-o domnul Marian Grigoraş. Îi mulţumesc pentru activitatea pe care a desfăşurat-o în cadrul instituţiei. La nivelul Guvernului se va face, cu siguranţă, o altă nominalizare şi într-un termen scurt, sperăm noi ca în prima şedinţă de Guvern, urmează să fie nominalizată o altă pesoană pentru funcţia de subprefect al judeţului Iaşi. Deocamdată, atribuţiile subprefectului Marian Grigoraş nu vor fi preluate de nimeni, întrucât până la emiterea Hotărârii de Guvern privind nominalizarea unei alte persoane pentru această funcţie, dumnealui rămâne în funcţie”, a declarat prefectul Bogdan Cojocaru.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;