Social democrații ieşeni îşi aleg noua structură de conducere pentru următorii patru ani

Social democraţii ieşeni îşi vor alege vineri, 3 noiembrie, noua structură de conducere pentru următorii patru ani, la eveniment fiind aşteptaţi peste 180 de delegați din toate organizațiile locale.

Din partea conducerii centrale a partidului, la Conferinţa Municiaplă de alegeri a PSD Iaşi vor fi prezenţi, în calitate de invitaţi speciali, Ștefan Radu Oprea – membru al Consiliului Național PSD și ministru al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Bogdan Gruia Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Constantin Gabriel Bunduc, secretar de stat în cadrul ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Lucian Rus, secretar de stat în cadrul ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Florin Lixandru, secretar de stat în cadrul ministerului Educației, Lucian Bogdănel, prefectul județului Bacău, și Daniel Harpă, președintele PSD Neamț.

În cadrul conferinței vor fi votați președintele, prim-vicepreședintele, secretarul executiv, vicepreședinții și membrii Biroului Politic Municipal al PSD Iaşi.

„În ultimul an și jumătate, Organizația Municipală Iași al PSD s-a reformat din temelii și mâine venim în fața delegaților la Conferință pentru a alege echipa de conducere pentru următorii ani. Obiectivul principal este acela de a consolida și extinde această nouă echipă într-un cadru statutar. Sunt adeptul principiului că ușa partidului nostru este deschisă pentru toți cei care vor să facă o politică social-democrată în spiritul meritocrației și al unității. Ne dorim foarte mult ca ieșenii să aprecieze procesul de reformare traversat de organizația noastră și vom propune cei mai buni candidați pentru Primăria Municipiului Iași și Consiliul Local astfel încât, după alegerile locale, principiile și programul local de guvernare social-democrat să fie aplicate în folosul ieșenilor și pentru creșterea calității vieții. Mai mult ca oricând avem nevoie de un administrator care să fie capabil să implementeze mari proiecte”, a declarat Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași.

„Organizația Municipală a PSD a trecut print-o ampla reformă, iar acest lucru s-a văzut din acțiunile noastre. Ne-am reorganizat din temelii structura în concordanță cu revederile Statutului, am primit noi membri, dându-le motive să se alăture nouă, am organizat departamente de specialitate, am realizat evenimente pentru și cu ieșenii și poate, cel mai important, am întărit dialogul cu aceștia,  am mers în casele lor, am văzut cu ce probleme se confruntă, am căutat soluții și i-am reprezentat cu asumare. Totodată,  vreau să reiterez faptul că la nivelul Organizației Municipale a PSD Iași vechii membri de partid au făcut și fac în continuare echipă cu noii colegi, fructificând deopotrivă experiență și entuziasmul tuturor, astfel încât proiectele pe care le gândim să ne reprezinte cât mai bine pe noi și valorile stângii! Cu alte cuvinte, s-au produs niște schimbări în bine pe care vrem să le ducem mai departe, într-o echipă unită și asumată și după alegerile de mâine!”, a afirmat, la rândul său, Bogdan Balanișcu, președintele interimar al PSD Municipiul Iași.

Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;