Peste 60 de companii vor fi prezente la Iaşi, la cea de-a V-a ediţie a expoziţiei “Republica Moldova Prezintă”

Peste 60 de companii își vor expune produsele în perioada 10 – 12 noiembrie, la Palas Mall, în cadrul celei de-a V-a ediţii a expoziției „Republica Moldova Prezintă”.

Evenimentul, organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova împreună cu Consulatul General al Republicii Moldova la Iași, Camera de Comerț și Industrie Iași și Primăria Municipiului Iași, cu sprijinul Iulius Group, își propune să faciliteze relațiile comerciale dintre producătorii din Republica Moldova și potențialii parteneri de afaceri din Iași și din regiune.

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” are ca scop promovarea produselor și serviciilor moldovenești pe piața din România și stabilirea de parteneriate de afaceri între cele două ţări.

Pe parcursul celor patru ediţii de până acum ale expoziţiei au participat un număr de peste 270 de companii autohtone din domenii precum: industria alimentară și agricolă, industria ușoară, producția de vinuri, băuturi spirtoase și băuturi răcoritoare, confecția încălțăminte, bijuterii, accesorii, produse cosmetice și de parfumerie, gospodării țărănești, meșteșugari, care au trasat noi oportunități investiționale, modalități concrete de intensificare a schimburilor comerciale bilaterale și noi posibilități de proiecte comune și de parteneriate de afaceri.

La ediția din acest an, vizitatorii vor avea posibilitatea de a aprecia ofertele a peste 60 de producători de mărfuri și prestatori de servicii din toate regiunile Republicii Moldova, întreprinderi mici și mijlocii, gospodării țărănești, meșteșugari, asociații de antreprenori, printre produsele oferite spre vânzare numărându-se cele din industria vinificației, industria alimentată, articole vestimentare, etc.

Festivitatea de inaugurare a expoziției va avea loc vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 11.00, în prezenţa autorităţilor locale şi a organizatorilor.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;