Furnizarea energiei electrice în comuna Miroslava, întreruptă din cauza lucrărilor la reţea

În scopul îmbunătățirii parametrilor de calitate a energiei electrice şi pentru creșterea nivelului de continuitate în alimentarea cu energie electrică, furnizarea energiei electrice va fi întreruptă total luni, 6 noiembrie, în intervalul orar 9.00-17.00  în satul Miroslava şi marți, 7 noiembrie, în intervalul orar 9.00-17.00, în satele Miroslava, Găureni și Valea Ursului din comuna Miroslava, anunţă SC Delgaz Grid SA într-un comunicat.

Potrivit documentului, întreruperea furnizării energiei electrice este cauzată de necesitatea efectuării unor lucrări de reparații la rețelele electrice care alimentează cu energie electrică localitățile respective.

“Vă asigurăm că toate demersurile noastre au ca finalitate creșterea calității serviciilor pe care le oferim și, implicit, a confortului dumneavoastră. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm în continuare de toată disponibilitatea noastră pentru soluționarea tuturor aspectelor legate de activitatea de distribuție a energiei electrice”, se mai precizează în comunicatul semnat de SC Delgaz Grid SA.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;