În ultimul weekend de Black Friday din Palas și mai multe branduri se alătură campaniei!

Tradițional, Black Friday are loc în ultima vineri din luna noiembrie, moment în care se dă și startul cumpărăturilor pentru Crăciun. La Palas respectăm tradiția, iar în acest weekend, ai parte de soldări finale, care ajung și până la 70%. Pentru că este ultimul weekend al lunii, în campanie s-au alăturat și mai multe branduri. Află mai multe accesând catalogul online de pe site-ul Palas!

 

Deschidem sezonul cumpărăturilor de sărbători cu ultimul weekend de Black Friday, unde ai promoții la toate categoriile de produse. Vino în Palas și descoperă ultimele oferte de până la 70% pe care brandurile le propun în acest sfârșit de săptămână!

Colin`s, Levi`s, Lee Cooper, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Tom Tailor, dar și alte branduri apreciate te așteaptă cu promoții speciale de Black Friday. Peek & Cloppenburg are reduceri de până la 25% la mii de produse.  Ofertele sunt valabile pentru colecțiile actuale și nu numai, așa că vino în magazinele tale favorite și bucură-te de reduceri! Nu lăsa iarna să te surprindă! Vino în acest weekend și la Anna Cori și alege-ți perechea perfectă de încălțăminte pentru sezonul rece!

Pandora, Stil Diamonds, Sokolov și Sevda au redus prețurile și mai mult în ultimul weekend de Black Friday, așa că este momentul să îți faci un cadou strălucitor! Dacă ești în căutarea produselor de make-up care să te facă să strălucești în Ajunul Crăciunului și chiar și în Noaptea dintre ani, MAC, Pupa Milano și NYX te întâmpină cu oferte irezistibile.

Promoții mai sunt și la GNC Live Well, Opticris, Optiplaza, Kitchen Shop și Autograf, unde poți găsi inspirație pentru darurile pe care le pregătești pentru cei dragi. Catalogul online te poate ajuta să descoperi ofertele la brandurile tale favorite.

Nu trebuie să ratezi ultimul weekend cu promoții de Black Friday din Palas!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;