Silviu Lung, inclus în echipa ideală a etapei a XVII-a din Superligă

Portarul lui Poli Iaşi, Silviu Lung, a fost inclus de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) în echipa ideală a etapei a XVII-a din Superligă.  Reamintim, în etapa a XVII-a, Politehnica Iaşi a remizat fără gol, în deplasare, cu AFC Hermannstadt.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 17-a:

PORTAR

Silviu Lung (Politehnica Iaşi) – A închis excelent poarta, astfel că ieşenii s-au întors cu un punct de la Sibiu.

FUNDAŞI

Dorinel Oancea (Universitatea Cluj) – Introducerea sa în minutul 31 a schimbat total jocul ardelenilor. Prinde pentru a doua oară „Echipa etapei”.

Siyabonga Ngezana (FCSB) – S-a integrat perfect la FCSB. A câştigat majoritatea duelurilor în „Derby de România”.

Leo Lacroix (FC U Craiova 1948) – A marcat golul victoriei, succes care a oprit o serie cu rezultate mai puţin bune.

Nicuşor Bancu (Universiatea Craiova) – Căpitanul oltenilor a făcut excelent ambele faze de joc. A ajuns la cinci pase decisive în ediţia curentă.

MIJLOCAŞI

Alexandru Creţu (Universitatea Craiova) – A avut o prestaţie consistentă la centrul terenului. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.

Cristian Mihai (UTA Arad) – Tânărul fotbalist arădean devine un jucător tot mai important în sistemul gândit de Mircea Rednic.

Ianis Stoica (Universitatea Cluj) – Fabulos! A marcat un gol şi a contribuit la celelalte două reuşite ale Universităţii Cluj.

Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova) – Talentatul jucător al alb-albaştrilor a reuşit o triplă prin care oltenii s-au impus la Galaţi.

Florinel Coman (FCSB) – A făcut diferenţa cu un gol de generic. A fost a doua rundă la rând când a marcat direct din lovitură liberă.

ATACANŢI

Andrei Dumiter (FC Voluntari) – Trece printr-o perioadă formidabilă. A contribuit la succesul ilfovenilor cu o dublă şi o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI

Ioan Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj – FOTO) – A reacţionat repede şi a reuşit să întoarcă rezultatul în Giuleşti, acolo unde este un idol pentru fanii Rapidului.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;