Studenții e-Antreprenori finanțați de USV își prezentă afacerile

Fabricarea pâinii, a prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie, activități de alimentație (catering) pentru evenimente, activități veterinare sau de întreținere peisagistică, prelucrarea și conservarea fructelor și legumelor sunt doar câteva dintre afacerile studenților și absolvenților care au primit finanțare prin proiectul e-Antreprenor, coordonat de către Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV), cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa Prioritară 6.

Poveștile de succes vor putea fi ascultate și apreciate la conferința organizată cu prilejul finalizării proiectului, de către USV Iași și Fundația Corona, vineri, 8 decembrie, de la ora 12.00, unde au fost invitați și cei 30de beneficiari ai finanțărilor nerambursabile. Evenimentul va avea loc la USV Iași, clădirea principală, Amfiteatrul A4, situat la etajul 2.

Pentru cele mai bune idei de afaceri, USV Iași a oferit  un sprijin financiar de până la 40.000 de euro, nerambursabil. Prin proiect s-a urmărit conștientizarea și promovarea atitudinii pozitive față de cultura antreprenorială și informarea corectă, în timp real, cu privire la oportunitățile din mediul de afaceri. Perioada de implementare a proiectului a fost de 24 de luni, respectiv 23.12.2021-31.12.2023. Bugetul total al proiectului a fost de aproximativ 10 milioane de lei.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;