Memorandum de cooperare între Aeroportul Iaşi şi Aeroportul Chişinău

O delegaţie a Aeroportului Iaşi, condusă de Directorul General Romeo Vatră, efectuează în pertioada 7-8 decembrie o vizită În Republica Moldova, la invitaţia conducerii Aeroportului din Chişinău, unul din principalele puncte de pe agenda de lucru a întâlnirii reprezentându-l semnarea unui memorandum de cooperare între cele două aeroporturi.

„Creeăm efectiv bazele unei colaborări promițătoare între Aeroportul Iaşi şi Aeroportul Chişinău. Împărtășim, vom împărtăşi, din experiența noastră de implementare a proiectelor cu fonduri europene, vom discuta problemele comune cu care ne confruntăm și împreună vom căuta soluţii cu privire la dezvoltarea infrastructurii, creşterea siguranței şi securității pe aeroporturile noastre”, a declarat Romeo Vatră, Director General al Aeroportului Iaşi.

Scopul acestei întâlniri a vizat identificarea și discuția asupra obiectivelor comune de colaborare, în urma căreia a fost semnat un Memorandum. Acordul a fost semnat din perspectiva consolidării cooperării dintre părți, în dorința de a colabora pe palierul accesării programelor europene transfrontaliere, dezvoltarea activităților din perspectiva fondurilor europene, precum și cooperarea sectorială pe alte domenii de interes comun și schimb de bune practici, se arată într-un comunicat dat publicităţii de conducerea Aeroportului Internaţional din Chişinău.

Memorandumul dintre cele două aeroporturi a fost semnat de Romeo Vatră, Directorul General al Aeroportului Iaşi, din partea română, şi respectiv Constantin Vozian, Administratorului Interimar al Aeroportului Chișinău, la eveniment fiind prezent şi Ion Coșer, Consulul General al Republicii Moldova la Iaşi.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;