5:14 pm - Sunday April 29, 3088

Obsentum a inaugurat primul boutique de parfumerie din regiune, la Palas

Esențe unice, ingrediente rare și multă eleganță. Este ceea ce găsesc vizitatorii în noul boutique parfumerie Obsentum din Palas, inaugurat pe 18 decembrie. Prima parfumerie de nişă din regiunea de nord-est se adresează celor care iubesc parfumurile autentice și excentrice. Palas continuă, astfel, strategia de consolidare a mixului de retaileri high-end. 

Obsentum își extinde rețeaua de boutique-uri de parfumerie prin deschiderea primului magazin al brandului la Iași, în Palas. Noul spațiu completează rețeaua celor 9 parfumerii de nișă ale brandului și ocupă o suprafață de 273 mpObsentum din Palas le oferă clienților săi acces către toate experiențele de cumpărare premium care definesc conceptul. De asemenea, noua parfumerie completează mixul de branduri high end din Palas ce a fost dezvoltat în concordanță cu tendințele pieței și cu nevoile publicului de a accesa produse premium.

Astfel, Obsentum aduce în atenţia consumatorilor locali o listă de branduri exclusiviste precum Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. În plus, iubitorii de parfumuri de nişă pot găsi şi alte branduri deja cunoscute precum Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati. Magazinul oferă o zonă dedicată de beauty (make-up, grooming şi skin care) susţinută de branduri de lux: La Mer, Tom Ford, 111 Skin, cât şi de arome, precum Dr. Vranjes, Tiziana Terenzi Candles, Jo Malone London.

Primul magazin Obsentum a fost deschis în 2016, în zona duty free a Aeroportului Otopeni, zona plecări internaţionale, şi face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (acţionar Gebr. Heineman).

 

În rețeaua IULIUS, Obsentum are locații în Iulius Town Timișoara și Iulius Mall Cluj.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;