5:14 pm - Friday April 29, 3622

GALERIE FOTO: Sărbători la superlativ în Palas. Moș Crăciun, de peste 8 metri înălțime, și momente magice te așteaptă în inima orașului

Niciun vis nu este prea mare pentru a fi realizat, atât timp cât crezi suficient de mult în el și te autodepășești ca să devii cea mai bună variantă a ta și niciun cadou nu este prea mare cât să nu încapă în sacul Moșului! Pentru visele tale cele mai îndrăznețe și darurile cele mai voluminoase ai nevoie de un Moș pe măsură, așa că la Palas ți-am pregătit o surpriză de proporții – „Big Santa, Big Dreams”. Un Moș Crăciun gigant de peste 8 metri înălțime te așteaptă la pasarela dinspre food court, unde poți realiza o ședință foto inedită!

Când vine vorba de Crăciun nimic nu este prea mult, așa că anul acesta ne-am lăsat duși de val și ți-am pregătit o surpriză la superlativ. Un Moș Crăciun înalt de 8 metri, alături de care poți să îți faci cea mai extra sesiune foto. Pe simpaticul Bătrânel îl găsești la rondul Palas, iar pentru fotografii reușite, ți-am pregătit un photo corner pe pasarela interioară dinspre food court.

În același timp, în Atriumul Palas, la baza bradului, Moș Crăciun îi întâmpină pe cei mici. Până pe 23 decembrie 2023, Moșul îi așteaptă pe cei mici în intervalul orar 17.00 – 21.00. Iar sâmbătă, înainte de Ajun, programul Moșului este unul prelungit, astfel încât toți copiii să ajungă să vorbească cu el. Pe 23 decembrie, acesta va fi în Atrium în intervalul orar 11.00 – 16.00 și 17.00 – 20.00.

 

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;