5:14 pm - Friday April 29, 1244

Trei curse anulate pe Aeroportul Iaşi din cauza viscolului. Mai multe zboruri au fost redirecţionate, iar altele au întârzieri mari

Din cauza ninsorii abundente şi a viscolului, mai multe curse care urmau să decoleze sau să aterizeze pe Aeroportul din Iaşi au fost anulate, iar altele au suferit întârzieri. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, în acest moment, activitatea pe Aeroportul Iaşi se desfășoară în condiții de iarnă, orarul de zbor de suferind următoarele modificări:

* la capitolul SOSIRI, zborul RYANAIR de la BERGAMO, care trebuia să aterizeze la Iaşi la ora 10.20, a fost redirecţionat către Aeroportul Otopeni (OTP),  cursa WIZZ AIR de la BRUXELLES (ora 11.25) redirecționată către Aeroportul din Suceava, cursa WIZZ AIR de la BILLUND (ora 11.55) redirecționată, de asemenea, către Suceava, în timp ce cursa AUSTRIAN AIRLINES de la VIENA, care trebuia să decoleze din capitala Austriei la ora 15.20 (ora României), a fost anulată.

La capitolul PLECĂRI, situaţia era următoarea: cursa TAROM Iaşi- Bucureşti (Otopeni) de la ora 05.25, a fost anulată, cursa RYANAIR către BERGAMO (ora 10.50) a fost anulată, la fel şi cursa  TAROM Iaşi – Bucureşti (Otopeni) d ela ora 14.10). Zborul WIZZ AIR către LARNACA (ora 12.40) a fost întâtziat cu 845 de minute, zborul WIZZ AIR către ROMA (14.15) întârziat 75 de minute, zborul WIZZ AIR către Bergamo (ora 17.45) întârziat 150 de minute, iar zborul WIZZ AIR cu plecare către TORINO (ora 18.00) va avea o întârziere de 185 de minute.

Pentru a asigura condiții optime de aterizare și decolare, echipele noastre sunt permanent la datorie și intervin pe toate suprafețele de mișcare cu utilajele de deszăpezire din dotare. În același timp, întârzieri mai pot apărea ca urmare a acțiunilor de degivrare a aeronavelor, operațiune obligatorie înainte de decolare, când se înregistrează temperaturi de îngheț. Vremea nefavorabilă ar putea afecta și alte zboruri, și de aceea, pentru a fi la curent cu statusul lor, vă recomandăm să țineți permanent legătura cu operatorii aerieni. Rețineți că siguranța și integritatea pasagerilor și a echipajele de zbor sunt întotdeauna prioritare în astfel de situații, se precizează într-un comunicat remis redacţiei de conducerea Aeroportului Iaşi.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;