Centrul de Afaceri Expert Mind aniversează 17 ani de succese și inovații în afaceri

Centrul de Afaceri Expert Mind, liderul în furnizarea de servicii de consultanță financiară, payroll și gestiune resurse umane aniversează 17 ani de activitate în data de 25 ianuarie. Aniversarea marchează 17 ani de realizări și parteneriate solide cu clienții, confirmând poziția de pionier în industrie.

Potrivit unui comunicat al companiei, de când activează pe piața de business, din 2007 și până în prezent, centrul a legat nenumărate parteneriate de afaceri și s-a bucurat de încrederea multor companii. Datorită acestora a obținut rezultate excepționale pe plan contabil, juridic, de audit și de resurse umane, la nivel național și regional.

De aceea, în prezent, Centrul de Afaceri Expert Mind ocupă locul 1 în Iași de 9 ani consecutivi, dar și locul 8 la nivel național în „Topul celor mai bune companii membre CECCAR” (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România).   

De asemenea, compania se remarcă și prin furnizarea unui portofoliu extins de servicii premium adaptate nevoilor specifice ale clienților. Cu un accent deosebit pe serviciile de payroll, consultanță în resurse umane și CFO externalizat, compania a devenit un partener de încredere pentru numeroase organizații din diverse sectoare de activitate.

Un element cheie al succesului Centrului de Afaceri Expert Mind îl reprezintă echipa sa de peste 170 de experți în domeniul financiar, juridic, resurse umane, audit și inventariere. Specializați în diverse discipline, acești profesioniști aduc un nivel înalt de competență și o abordare multidisciplinară care asigură soluții personalizate și inovatoare pentru clienți.

De-a lungul anilor, Expert Mind a construit un portofoliu solid de peste 1.000 de clienți provenind din diferite industrii, inclusiv IT, servicii, producție și comerț. Colaborările de succes au consolidat reputația companiei drept furnizor de servicii adaptate la cerințele complexe ale mediului de afaceri aflat în continuă schimbare.

Centrul de Afaceri Expert Mind a demonstrat că abordarea sa multidisciplinară este cheia succesului în oferirea de soluții integrate și eficiente pentru clienți. Integrând serviciile de payroll, managementul resurselor umane și CFO externalizat, compania a reușit să sprijine clienții săi în atingerea obiectivelor strategice și în optimizarea performanței operaționale.

„Suntem încântați să sărbătorim 17 ani de reușite și parteneriate solide. În acest timp, am crescut și ne-am dezvoltat datorită angajamentului nostru față de calitate și excelență în servicii. Ne propunem să continuăm să oferim soluții inovatoare și să fim un partener de încredere pentru clienții noștri.” a declarat Gina Macare, Manager General  al Centrului de Afaceri Expert Mind.

Despre Centrul de Afaceri Expert Mind

Centrul de Afaceri Expert Mind este o companie specializată în furnizarea de servicii premium de contabilitate, gestiune externalizată a resurselor umane, consultanță financiar-contabilă, audit și servicii juridice de înființări firme.   Compania activează în două regiuni ale țării, respectiv București și Iași, derulând operațiuni la nivel național prin intermediul cărora aduce plusvaloare datorită consilierii și suportului informațional de specialitate acordate partenerilor săi.

Cu un portofoliu extins de soluții personalizate, centrul ajută organizațiile să își optimizeze operațiunile și să atingă excelența în domeniul financiar și al resurselor umane.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;