Trei evenimente speciale, în perioada următoare, la Cinema “Ateneu”

Cinefilii ieșeni sunt așteptați în perioada următoare la o serie de evenimente speciale, destinate mai multor categorii de public: seniori și iubitori de poezie sau fani ai formației Pet Shop Boys.

“De ce mă cheamă Nora, când cerul meu e senin””  – 28 ianuarie, ora 15.00 – poiecție urmată de o discuție (ceai și poezie)

O nouă proiecție în cadrul proiectului Cinema Together are loc duminica aceasta, începând cu ora 15.00, la Ateneul Național din Iași. Filmul regizat de Carla Teaha, „De ce mă cheamă Nora, când cerul meu e senin” rulează în cadrul unei proiecții dedicate seniorilor.

După film, spectatorii vor avea parte de o discuție telefonică specială cu protagonista Nora Iuga, în cadrul căreia vom explora experiențele și perspectivele specifice vârstei a treia. La eveniment se alătură și Cărturești Iași, cu surprize pentru spectatori.

Prețul unui bilet este de 15 lei, iar pentru seniori acestea sunt puse în vânzare la prețul special de 10 lei.  Biletele sunt puse în vânzare aici: https://cinemaiasi.ro/film/de-ce-ma-cheama-nora-cand-cerul-meu-e-senin/

“Dante” – 28 ianuarie, ora 17.00 – Proiecție unică, cu sprijinul Institutului Italian de Cultură București

Filmul regizat de Pupi Avati vorbește despre peripețiile umane ale lui Dante Alighieri, care este printre cele mai importante și cunoscute personalități din lume. Cel mai mare scriitor european din Evul Mediu și primul mare poet de limbă italiană, 𝑆𝑜𝑚𝑚𝑜 𝑃𝑜𝑒𝑡𝑎 („poet în cel mai înalt grad”). Este cunoscut, în special, pentru poemul epic monumental Comedia, denumit ulterior Divina comedie (La divina commedia). Biletele sunt puse în vânzare la adresa: https://cinemaiasi.ro/film/dante/

“PET SHOP BOYS DREAMWORLD: THE GREATEST HITS”” – 4 februarie, ora 16.00

Pet Shop Boys prezintă Dreamworld, cele mai mari hit-uri ale trupei într-un turneu aclamat de critici. Înregistrați în timpul reprezentației de la Royal Arena din Copenhaga, Neil Tennant și Chris Lowe au oferit un spectacol antrenant, cu o scenografie fastuoasă, o formație completă de back-singers și fundaluri vizuale hipnotizante, în fața unui public exuberant. Filmul-concert include cele mai mari hituri ale Pet Shop Boys, inclusiv West End Girls, Suburbia, Opportunities (Let’s Make Lots of Money), Left to My Own Devices, Rent, Domino Dancing, Love Comes Quickly, Always on My Mind, What Have I Done to Deserve This și It’s a Sin.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;