Înscrie-te la sesiunile de hochei sau la cursurile de patinaj pentru începători, la patinoarul Palas Ice!

Încă mai ai timp să te bucuri de unul dintre cele mai populare sporturi de iarnă. Acum poți să achiziționezi biletele pentru sesiunile de distracție, accesând https://patinoar.palasmall.ro/. Prețul unui bilet pentru copii este de 20 de lei, iar pentru adulți 25 de lei. Cei care vor să își dezvolte abilitățile pe gheață sunt așteptați la cursurile de hochei, destinate tinerilor cu vârstă între 12 și 16 ani.

Patinoarul Palas Ice este deschis și te așteaptă să te bucuri de momente pline de libertate pe gheață. Achiziționează-ți biletul online sau de la casa aflată în proximitatea arenei de gheață și lasă-te purtat de magia iernii! O sesiune de patinaj are 90 de minute, iar programul complet este afișat pe site.

Dacă iubești gheața, însă încă nu îți stăpânești mișcările, poți să te înscrii la cursul de patinaj pentru începători, care are loc sâmbăta și duminica, în intervalul orar 9.30 – 10.20. Tot ce trebuie să faci este să vii la curs și antrenorul te va ajuta să îți găsești echilibrul pe gheață.

Sâmbăta, în intervalul orar 10.30 – 11.20, au loc cursurile de hochei, unde sunt așteptați toți tinerii pasionați. Ca să participi la ora de hochei trebuie să fii un bun patinator, să ai între 12 și 16 ani și să vii la ora stabilită la patinoarul Palas Ice. Ca să descoperi vibe-ul din timpul antrenamentului, poți să urmărești materialul video: https://www.youtube.com/watch?v=pDharunx1Lw. Participarea la cursul de începători sau hochei se face prin înscriere în avans la0744.628.162.

Ca să fii la curent cu ultimele noutăți sau chiar să afli mai multe detalii despre cursurile de patinaj și hochei, ne poți urmări pe Facebook și Instagram.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;