Undă verde pentru începerea lucrărilor la skatepark-ul pentru copii și tineret de la Miroslava

Primarul comunei Miroslava, Dan Niţă, a anunţat că instituţia pe care o conducere a demarat procedurile privind achiziția serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor la skatepark-ul pentru copii și tineret care va fi realizat în satul Miroslava (lângă parcul de joacă din spatele bisericii din lemn).

Valoarea totală a investiției, care se va întinde pe o suprafaţă totală de o mie de metri pătraţi, este de 851.940,21 de lei, din care 338.712,10 lei reprezintă finanțare asigurată de Programul LEADER, prin intermediul Asociației GAL „Stejarii Argintii”. Durata estimată de realizare a serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor este de cinci luni din momentul semnării contractului.

Un skatepark este un loc creat special pentru skateboarding, o activitate tot mai preferată în ultrima perioadă de către copii şi tineri. Pe lângă skateboarding, într-un astfel de parc se pot practica şi alrte sporturi extrme, cum ar fi, de exemplu, cursele cu bicicletele BMX sau la patinajul pe rotile în linie. Skatepark-ul permite, de asemenea, tinerilor să-şi perfecționeze abilitățile motrice și totodată să-şi afișeze talentului practicării sporturilor extreme în prezența amicilor și a spectatorilor.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;