O nouă formaţiune politică şi-a deschis filială la Iaşi

În conformitate cu prevederile statutare, Cabinetul Executiv Național al Partidului Liga Acțiunii Naționale a decis marți, 30.01.2024, înființarea Organizației Județene a Partidului Liga Acțiunii Naționale. La ședința de constituire a participat președintele Partidului Liga Acțiunii Naționale, Silviu Predoiu. Până la convocarea primei Adunări Generale Locale, Organizația Județeană a Partidului Liga Acțiunii Naționale va fi condusă de profesorul Radu Ciorap, din postura de preşedinte interimar, se arată într-un comunicat semnat de Organizaţia judeţeană Iaşi a PLAN.

În document se precizează că PARTIDUL LIGA ACȚIUNII NAȚIONALE (PLAN) este o formațiune politică deschisă tuturor românilor care, “sătui de umilința neputinței de a avea un trai decent, de stagnarea generată de actuala clasa politică și înțelegând gravitatea situației în care ne aflăm”, hotărăsc să se implice în viața politică a țării, recunoscându-se în principiile și valorile pe care această formaţiune politică le promovează. }n comunicat se mai spune c[ PARTIDUL LIGA ACȚIUNII NAȚIONALE este o organizație politică de centru, cu orientare social liberală, ce are in centrul preocupărilor sale cetățeanul, nevoile, așteptările și aspirațiile acestuia. De asemenea, PARTIDUL LIGA ACȚIUNII NAȚIONALE promovează implicarea informată și asumarea curajoasă de către cetățean a responsabilităților ce îi revin atât pentru ceea ce este astăzi România cât, mai ales, pentru “cum vrem să arate România de mâine, România copiilor și nepoților noștri”.

“Considerăm că irosim prea multă energie în căutarea responsabililor pentru trecutul mai apropiat sau îndepărtat în loc să o investim în căutarea, formarea si promovarea responsabililor pentru viitorul nostru. PARTIDUL LIGA ACȚIUNII NAȚIONALE promovează descentralizare și rolul comunităților locale în dezvoltarea României. PARTIDUL LIGA ACȚIUNII NAȚIONALE va promova în stucturile județene persoane care cred în valorile ce ne definesc: respectul, onestitatea și responsabilitatea. Într-un sistem democratic cei implicați în viața politică trebuie să accepte că sunt răspunzători în fața semenilor lor, ale căror interese, nevoi și aspirații se angajează să le servească. Sunt răspunzători pentru toate acțiunile lor, iar accederea în poziții de decizie nu va face decât să sporească nivelul răspunderii morale și materiale ce le revine acestora”, se arată în încheierea comunicatului de presă semnat de Radu Ciorap, preşedintele PLAN Iaşi.

Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;