O nouă carte a autorului Gheorghe Vîrtosu vede lumina tiparului

Editura Adenium a publicat săptămâna aceasta un prim volum din seria de autor Gheorge Vîrtosu, Destin încarcerat – Metamorfozele singurătății.

Titlul este disponibil și în format electronic.

Un tânăr om de afaceri căruia viaţa părea să îi ofere totul ajunge să se confrunte cu cea mai cumplită faţetă pe care i-o poate oferi destinul: oprimarea libertăţii. În încercarea de a supravieţui condiţiilor de neimaginat ale închisorilor din Franţa, personajul trăieşte din plin teroarea metamorfozelor Singurătăţii. Acestea prind viaţă odată cu fiecare gând al subiectului, singurele care nu pot fi încarcerate şi care evoluează pe acoperişul invizibil al lumii, de la iluzii de natură angelică, până la coşmaruri sinistre.
Un roman fantezist, un prim volum de agonie şi extaz născut din dorinţa de a dezvălui infinitul minţii omului atunci când timpul devine ancoră de stâncă a existenţei, anulând realitatea…

“Pentru a avea o asemenea imaginație trebuie să fii bântuit de talent, ca de un blestem…” Acestea sunt cuvintele scriitorului Liviu Antonesei, despre autorul  seriei O inimă de broscuță, Gheorghe Vîrtosu.

Originar din Moldova de peste Prut, cu o viziune deosebit de largă asupra lumii și vieții (reușind astfel ca oriunde în lume să se simtă Acasa), Gheorghe Vîrtosu s-a hotarat să dea viață pasiunii sale pentru literatură, dupa ce a străbătut întreaga lume în lung și in lat, bucurându-se de succes în oricare din domeniile profesionale în care s-a implicat de-a lungul timpului.

De acelați autor, la Editura Adenium, au mai apărut: O inimă de broscuță Penița aurie, înger sau călău Tomul I Bandă desenată (2011), O inimă de broscuță Penița aurie, înger sau călău (2012), O inimă de broscuță  Primii pași spre maturitate (2012), O inimă de broscuță Valsul stelar al vieții (2013). Editura Adenium  pregătește apariția volumele O inimă de broscuță Primii pași spre maturitate Tomul II Bandă desenată și O inimă de broscuță Botezul maturității.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;