5:14 pm - Monday April 30, 9696

Poli Iaşi – FC Voluntari 0-0. Remiză albă după un meci cenuşiu

Poli Iaşi nu a reuşit decât o remiză albă, sâmbătă după amiază, cu FC Voluntari, în etapa a XXV-a a Superligii, rezultat în urma căruia trupa lui Leo Grozavu şi-a complicat şi mai mult situaţia în clasament. Partida, disputată în prezenţa a 3.037 de spectatori, potrivit anunţului oficial făcut de către organizatori, a fost una dintre cele mai slabe făcute de gazde în actuala stagiune.

În prima repriză, ieşenii au fost ceva mai insistenţi în atac, însă rând pe rând, şuturile expediate de Kabran (min. 28) şi respectiv Bettaieb (min. 30) au fost reţinute fără probleme de Fernandez. În minutul 32, Adam Nemec a trimis balonul, cu capul, în plasă, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Ricardinho, însă golul a fost anulat de arbitru pe motiv de offside. Partea a doua a jocului a fost una aproape în totalitate lipsită de ocazii de gol, singura excepţie în acest sens fiind faza din minutul 82, când balonul trimis de Andrei Ciobanu, din lovitură liberă de la 20 de metri, a trecut de puţin pe lângă transversala porţii apărată de Ailenei.

S-a încheiat Poli Iaşi – FC Voluntari 0-0, după unul dintre cele mai urâte meciuri ale actualului campionat, în care s-au înfruntat, potrivit părerii majorităţii specialiştilor, cele mai slabe formaţii din Superligă.

Poli Iaşi: Ailenei – Todoroski (min. 72 Martac), Bouhenna, Samayoa, Ştefanovici – Jatoba, Marchioni, Saghiri (min. 72 Bordeianu) – Bettasieb, Harrison (min. 62 Buş), Kabran (min. 53 Allanzinho).

FC Voluntari: Fernandez – Ricardinho, Turda, Matricardi, Boboc – Cascini, Crepulja – Florea (min. 66 Karnat), Răduţ, R. Popescu (min. 66 Doru Andrei) – Nemec (min. 66 Dumiter).

După 25 de etape, Poli Iaşi se află pe locul 14 (loc de baraj – primul deasupra locurilor care duc direct în Liga 2) în Superligă, cu 27 de puncte (6 victorii, 9 egaluri, 10 înfrângeri, golaveraj 27-39) şi -12 în “clasamentul adevărului”.

Etapa viitoare, Poli Iaşi va întâlni vineri, 16 februarie, de la ora 17.00, în deplasare, formaţia Petrolul Ploieşti.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;