80 de ieșeni au decis să vină alături de PSD Iași și de proiectele social-democrate

Numărul persoanelor care doresc să se implice în politică este din ce în ce mai mare, tot mai mulţi ieşeni depunând în ultima perioadă cereri de adeziune la una sau alta dintre formaţiunile existente pe eşichierul politic. Un exemplu în acest sens îl reprezintă PSD, partid care continuă să atragă în rândurile sale din ce în ce mai mulţi membri.

Cu această ocazie, la sediul PSD Iaşi a fost organizat în week-end un eveniment de primire în partid a noi 80 de membri din municipiul Iași, acţiuni similare urmând să aibă loc în perioada următoare şi în celelalte localităţi ale judeţului.

„Ne-am întâlnit cu o parte dintre aceștia (80) pentru a le ura „bun venit” și a discuta cu ei despre soluțiile pe care le putem oferi problemelor de care s-au săturat: lipsa de proiecte a Primăriei Iași, traficul de coșmar, transportul public depășit, lipsa locurilor de parcare etc. Munca susținută, proiectele realizate și viziunea de dezvoltare pe care o avem asupra Iașului au consolidat poziția echipei social-democrate și au revalidat faptul că suntem niște oameni asumați și dornici să aducem schimbarea mult dorită în comunitatea noastră. Găsind ușile partidului nostru deschise și rezonând cu viziunea noastră și modul de lucru, ieșenii s-au alăturat marii familii social- democrate, știind că aici pot lucra în echipă și pot dezvolta Iașul! Îi asigur pe noii colegi de toată susținerea mea și de faptul că vocea lor va fi auzită în interiorul structurii noastre și în afara acesteia. Echipa stângii ieșene este în plin proces de consolidare și dezvoltare, fiind o forță politică și administrativă în care oamenii își pun bazele pentru a realiza schimbările pe care cei aflați astăzi la conducere nu au fost capabili să le facă!”, a declarat Bogdan Balanişcu, președintele Organizației Municipale Iaşi a PSD, care a adăugat că, numai în ultimul an, peste 800 de persoane au aderat la această formaţiune politică.

„PSD este cel mai important partid al țării și va rămâne la fel după toate alegerile din acest an. Mă bucur că ieșenii ne oferă încrederea lor și doresc să se implice activ în tot ceea ce înseamnă viața de partid. Am urat bun venit colegilor din municipiu. Vor urma și alte acțiuni de primire de membri la nivelul județului. Suntem pregătiți pentru toate rundele electorale”, a afirmat, la rândul său, Bogdan Cojocaru, preşedintele PSD Iaşi, prezent la festivitatea de primire în partid a noilor membri. Liderul social democrat a anunţat că formaţiunea politică pe care o reprezintă va propune drept candidaţi la alegerile programate în acest an persoane care se bucură de respectul şi aprecierea comunităţilor din care aceştia fac parte.

“Vom propune candidați care întrunesc majoritatea aprecierilor comunităților locale. Avem deja un exemplu foarte clar: medicul neurochirurg Lucian Eva este candidatul propus de organizația noastră pentru alegerile europarlamentare. Vă mai ofer alte exemple. La Răducăneni și Ruginoasa, tinerii noștri candidați pentru funcția de primar vor fi inginerul Radu Ionuț Balint (35 de ani) și viceprimarul Ionuț Pristăvița (47 de ani). De asemenea, la Gorban și Mircești, actualii primari Silviu Isari (38 de ani) și inginerul Leon Bălteanu (40 de ani) vor promova valorile social-democrate. Sunt măsurători sociologice care certifică pentru ei încrederea masivă a oamenilor de acolo. Privesc cu optimism spre viitor și știu că împreună cu echipa social-democrată vom propune ieșenilor cele mai bune programe de guvernare locală, fie că vobim despre administația județeană, fie că vorbim despre administrația comunităților locale”, a adăugat Bogdan Cojocaru.

Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;