“Ai Copil, Învață să fii părinte”

“Ai Copil. Învață să fii părinte” a ajuns deja la ediția cu numărul 3. Premiera națională a avut loc în Iași, pe 2 Aprilie 2011, iar cele două ediții organizate în primăvara și toamna anului trecut s-au bucurat de o primire foarte călduroasă, lucru confirmat de publicul numeros de peste 600 de părinți la cele două evenimente.

Ediția cu numărul 3 din această primăvară aduce ca vorbitori noi pe afiș: pe Maica Siluana Vlad, Coordonatoarea Centrului de Formare și Consiilere “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” și pe Diana Teodorescu,  Psihoterapeut specializat in Psihoterapia copilului si Parenting.

Un alt element de noutate îl prezintă și formatul cu totul diferit în care se va desfășura evenimentul: organizatorii au pregătit 3 conferințe de cîte 2 ore, în 3 seri diferite, deschise publicului larg de părinți, urmate de un atelier de o zi susținut de formatorul Sorin Mihalache.

Cele 3 conferințe vor avea loc în Aula Magna “Mihai Eminescu” a Universității Al. I. Cuza, locație deja cunoscută ieșenilor pentru evenimentele culturale și educaționale pe care le găzduiește. Conferințele au de această data intrarea liberă, pentru a oferi cât mai multor părinti și profesori interesați oportunitatea de a participa.

 Programul evenimentelor este următorul:

  1. Luni, 14 Mai, 18:00 – 20:00, Maica Siluana Vlad, “Copilul meu, 2 vieti si 3 mosteniri
  2. Marti, 22 Mai, 18:00 – 20:00, Diac. Profesor Sorin Mihalache, “Copilul meu si Inteligenta Spirituala
  3. Joi, 24 Mai, 18:00 – 20:00, Psihoterapeut specializat in Psihoterapia copilului si Parenting, Diana Teodorescu, “Cum imi construiesc o strategie pentru educatia copilului meu?

Atelierul lui Sorin Mihalache se desfașoară Sîmbătă, 26 Mai 2012, între orele 9:00 – 18:00. Tema acestui atelier este „Cum dezvolt inteligența copilului meu”. Investiția pentru participarea la acest atelier este de 150 ron/persoana sau 200 ron „Pachetul pentru doi”. Înscrierile au început deja și se fac in ordinea primului venit, pe adresa monica.costea@fundatiavarlaam.ro sau telefonic la 0727.377.334. Numarul de locuri este limitat la 25!

Această ediție a Conferinței este organizată cu sprijinul A.S.C.O.R. Iași si al Universității Al. I Cuza.

Filed in: Educație, ONG-uri

Comments are closed.

;