Sumă record alocată de CJ pentru finanţarea proiectelor societăţii civile

În acest an, suma alocată de administraţia judeţeană pentru finanţarea proiectelor depuse de societatea civilă este de două milioane de lei, din care un milion de lei pentru proiecte și acțiuni în domeniul sportului.

Pe domenii de activitate, sumele pentru finanţarea proiectelor au fost împărţite după cum urmează: 250.000 de lei pentru social, 100.000 de lei pentru cultura scrisă, 100.000 de lei pentru alte proiecte culturale, 200.000 de lei pentru educaţie, 200.000 de lei pentru tineret, 50.000 de lei pentru protecţia mediului, 50.000 de lei pentru promovare turistică, 50.000 de lei pentru siguranţa cetăţeanului, 800.000 de lei pentru susţinerea sportului de performanţă şi 200.000 de lei pentru sportul de masă.

“Deschidem o nouă sesiune de finanțare a proiectelor organizațiilor neguvernamentale. De la an la an, au fost depuse din ce în ce mai multe proiecte, am primit propuneri din ce în ce mai bune, iar pentru noi a fost un semnal că avem în Iași ONG-uri foarte bine pregătite, care merită susținute în activitatea lor. Anul acesta avem o sumă record, două milioane de lei, pe care o alocăm acestui sector și sunt sigur că fiecare leu va fi bine investit pentru comunitatea noastră, iar prin intermediul proiectelor care vor fi în final eligibile vom ajunge exact acolo unde este mai mare nevoie. Sper ca și anul acesta programul să se bucure de același interes crescut din partea ONG-urilor. Le doresc mult succes tuturor celor care se vor înscrie și la cât mai multe proiecte frumoase pentru Iași’’, a declarat președintele CJ Ia;i Costel Alexe.

Dosarele se pot depune până pe data de 01.04.2024, ora 16.30, la sediul Consiliului Județean Iași din Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 69.

Filed in: Informațía zilei, ONG-uri

Comments are closed.

;