5:14 pm - Friday April 29, 3588

FCU Craiova – Poli Iași 1-1. VAR-ul le-a refuzat ieșenilor un gol perfect valabil!

FCU Craiova și Poli Iași au încheiat nedecis, scor 1-1 (1-1), vineri după amiază, în Bănie, în etapa a XXVIII-a a Superligii, după un meci în care fiecare formație a avut câte un gol anulat de VAR. Partida a fost una plină de evenimente, Leo Grozavu, antrenorul oaspeților, fiind eliminat, după ce la pauză a încercat să intre în cabina arbitrilor pentru a protesta împotriva unor decizii luate de „cavalerii fluierului”.

Întâlnirea a început cum nu se putea mai rău pentru gazde, Padula (min. 5) fiind nevoit să părăsească terenul după ce a acuzat probleme medicale, fiind înlocuit cu Vlad Achim. Opt minute mai târziu, Compagnucci este înlocuit de Sidibe, tot din cauza problemelor de ordin medical. FCU reușește deschiderea scorului, prin Ibrahimi (min. 19), după o incursiune în careul oaspeților a lui Aurelian Chițu. În minutul 23, portarul oaspeților, Ionuț Ailenei, cere la rândul lui schimbarea, în urma unei accidentări, fiind înlocuit cu Toma Niga, care a debutat astfel în tricoul Iașului. Allanzinho îl încearcă cu un șut din  afara careului pe Robert Popa, însă balonul trimis de atacantul brazilian al oaspeților nu-și găsesște ținta. În minutul 40, Sidibe face slalom printre apărătorii adverși, însă nu mai are suflul necesar pentru a trimite balonul în poartă. Oaspeții reușesc egalarea în min. 45+1, prin Adel Bettaieb, care trimite frumos, cu capul, balonul în poartă din careul mic.

La reluare, ieșenii mai înscriu o dată în poarta lui Robert Popa, însă reușita lui Kabran (min. 56) este anulată de VAR pentru un offside inexistent! Oaspeții continuă să atace, pe alocuri în valuri, Gheorghiță (min. 76) având o bună ocazie de a aduce Iașul în avantaj, însă balonul trimis de la 20 de metri de tânărul atacant al moldovenilor trece de puțin pe lângă vinclu! Imediat la următoarea fază, Sidibe înscrie, însă golul este anulat, de această dată corect, de VAR, după ce atacantul oltean preluase mingea cu mâna. Allanzinho (min 71) este aproape de a înscrie, însă balonul trimis de brazilian trece pe lângă bară. Bordeianu (min. 90+1) vede al doilea cartonaș galben după ce a oprit un contraatac al gazdelor undeva la mijlocul terenului și implic pe cel roșu, fiind eliminat de pe teren de arbitru. Oaspeții puteau pleca de pe „Ion Oblemenco” cu toate cele trei puncte, însă balonul trimis în forță de Jatoba (min. 90+5) trece milimtric pe lângă poartă!

S-a încheiat FCU Craiova – Poli 1-1, rezultat în urma căruia ambele formații rămân în zona „nisipurilor mișcătoare” ale clasamentului.

FCU: Popa – Compagnucci (min. 13 Sidibe – min. 85 Blănuță), Lacroix, Lekiatas, Mascarenhas – Baeten, V. Pop – Negru, Chițu, Padula (min. 5 Achim) – Ibrahimi (min. 85 Bahassa).

Poli Iași: Ailenei (min. 23 Niga) – Martac, Fl. Ilie, Bouhenna, Ștefanovici -Allanzinho (min. 90+2 Samayoa), Saghiri (min. 46 Bordeianu), Marchioni, L. Mihai (min. 46 Jatoba) – Bettaieb, Kabran (min. 67 Gheorghiță).

În etapa viitoare, Poli Iași va întâlni vineri, 1 martie, de la ora 20.00, în Copou, pe Dinamo București.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;