Poli Iași – Dinamo 0-0. Gazdele au câștigat un punct, oaspeții au pierdut trei!

Poli Iași a ratat șansa de a evada din subsolurile clasamentului, după ce vineri, în Copou, nu a reușit decât o remiză albă cu Dinamo, în prologul etapei a XXIX-a Superligii. Elevii lui Leo Grozavu au făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din actuala stagiune, doar ratările incredibile ale lui Abdallah făcând ca oaspeții să nu plece de la Iași cu toate cele trei puncte puse în joc.

 Ca de fiecare dată în ultimele partide disputate acasă, gazdele au început bine întâlnirea, Itu (min. 12) irosind o bună ocazie de a debloca tabela, după ce șutul slab al acestuia, din careu, este reținut de Golubovic. Replica oaspeților vine în min. 21, prin Abdallah, care bine găsit în careu de De Moura, nu reușește să-l învingă pe Ailenei. În repriza a doua, câinii pun stăpânire totală pe joc, Selmani (min. 51), după o acțiune frumoasă la poarta gazdelor, șutând slab spre poartă, balonul fiind reținut de goal keeper-ul Iașului. În min. 57, Milanov execută excelent o lovitură liberă de la 20 de metri lateral stânga, dar Abdalah reia din nou slab, cu capul, spre poartă. „Recitalul” atacantului dinamovist continuă în min. 63, când acesta se încurcă între picioare la trei metri de poartă și trimite balonul în afara terenului, după care, în min. 74, găsit ideal în careu de centrarea lui Pavicic, lovește greșit balonul, permițându-i lui Ailenei să intervină salvator. Același atacant al lui Dinamo scapă singur cu Ailenei (min. 84), însă șutează balonul direct în portarul Iașului! Se încheie Poli Iași – Dinamo 0-0, după un meci în care gazdele au tras un singur șut spre poarta adversă și au avut un singur corner!

Poli Iași: Ailenei – Todoroski (min. 88 Martac), Samayoa, Fl. Ilie, Ștefanovici – Marchioni, Itu (min. 46 Jatoba), L. Mihai – Harrison (min. 64 A. Roman), Buș (min. 64 Kabran), Bettaieb.

Dinamo: Golubovic –  Ie (min. 46 Homawoo), Velkovski, Patriche – De Moura, Gnahore, Pavicic (min. 90+4 Ilicic), Bordușanu – Milanov (min. 61 Iglesias), Abdallah (min. 90+4 Bani), Gregorio (min. 46 Selani).

În urma acestui rezultat, Poli Iași a urcat pe locul 12 în clasament, cu 32 de puncte, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 15, cu 26 de puncte.

În etapa viitoare (ultima a sezonului regulat), Poli Iași va întâlni, săptămâna viitoare, în deplasare, pe Oțelul Galați, data și ora de disputare a partidei nefiind deocamdată stabilite de LPF.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;