PSD și-a desemnat candidații pentru Consiliul Județean și Primărie

Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat a validat joi candidaturile președintelui PSD Iași Bogdan Cojocaru pentru funcția de Presedinte al Consiliului Județean Iași, respectiv a președintelui PSD Municipiul Iași Bogdan Balanișcu la funcția de primar a municipiului Iași. „Partidul Social Democrat Iași propune o echipă politică tânără, dinamică, curajoasă și ambițioasă, hotărâtă să pună în practică o nouă viziune asupra administrației, în care faptele și pragmatismul să primeze asupra vorbelor deșarte și machetelor frumos colorate. Iașul are nevoie de schimbări profunde la nivelul administrației. Punem Iașul pe primul loc nu este un simplu slogan de campanie, ci reprezintă o întreagă echipă pregătită să facă administrație într-un mod eficient și corect cu banul public”, precizează reprezentanții PSD Iași într-un comunicat de presă.

Cojocaru: Vreau să demonstrăm că putem oferi mai mult comunității

„Alături de toți colegii mei vreau să demonstrăm că putem să oferim mai mult comunității. Este vital să intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare și într-un alt ritm de lucru. Vedem toți cum alte orașe și județe sunt înaintea noastră din toate punctele de vedere. A fost nevoie ca la Guvernare să vină un premier social-democrat pentru ca Iașul să nu mai fie ocolit de mari proiecte de infrastructură. Autostrăzile A7 și A8 sunt în lucru, în curând se deschide șantierul și pentru construcția Spitalului Regional de Urgență. Proiectul sălii polivalente a fost aprobat la nivel de indicatori tehnico-economici. Din păcate, în ultimii aproape patru ani peneliștii nu au făcut nimic pentru Iași și ieșeni. Nu au nici măcar o finanțare pentru un proiect important” a declarat prefectul Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași.

Balanișcu: Candidez pentru că am înțeles nevoile real ale oamenilor

„Candidez pentru funcția de primar al Iașului, încrezător în faptul că orașul pe care în numim cu toții „acasă” merită mai mult, că fiecare ieșean merită mai mult! Intru în această competiție electorală cunoscând îndeaproape problemele Iașului profund, în care machetele au luat locul proiectelor reale, în care neputința și nepăsarea unei administrații liberale sunt acoperite cu gazon, în speranța că neajunsurile și problemele orașului nu vor ieși la suprafață. Candidez la funcția de primar pentru că am înțeles nevoile reale ale oamenilor și pot veni cu soluții și proiecte pentru fiecare în parte”, a declarat, la rândul său, secretarul de stat Bogdan Balanișcu, președintele Organizației municipale Iași a PSD.

Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;