Ultima săptămână din martie aduce evenimente interactive la Iulius Mall Iași: DJ set live, ateliere de creat lumânări, dar și activități pentru copii

Fiecare zi este un nou început în care ai ocazia să descoperi lumea din jur, dar și pe tine. La Iulius Mall Iași îți propunem câte o provocare prin care să îți pui la încercare imaginația ori îți creăm oportunitatea să te autodepășești sau pur și simplu să cunoști oameni noi. Și în această săptămână te așteptăm la petrecerea cu muzică live din zona Cropp, dar ți-am pregătit și un atelier de creat lumânări și degustare de vinuri. Nu îi uităm nici pe cei mai mici care vor face sushi dulce împreună cu bucătarii de Soft & Grace în acest weekend, iar cei mai curioși deja și-au anunțat prezența la Fun Chemistry for Kids.

 

Ne vedem la Warm-Up Weekend Party în Iulius Mall! Știi deja că în zona Croppîn fiecare vineri, te așteaptă muzică liveun bar mobil cu cele mai fresh cocktail-uri by Oddity, dar și surprizele speciale din partea Iulius Mall. Warm-Up Weekend Party are loc în intervalul orar 17.00 – 20.00.

Cele mai simpatice ateliere pentru cei mai pasionați bucătari și iubitori de dulce continuă și în acest weekend. Copiii sunt așteptați la Atelierele de Gătit susținute de Soft & Grace în Iulius Mall, de la ora 11.00, în zona Carrefour. Weekend-ul acesta vor „găti” sushi dulce, care constă într-o clătită umplută cu fructe proaspeteParticiparea la ateliere este gratuită, însă se face pe bază de înscriere pe pagina de Facebook a Iulius Mall Iași.

Un eveniment în care chimia prinde forme interesante, reacțiile sunt amuzante, iar rezultatele spectaculoase are loc marți, 26 martie, în Iulius MallFun Chemistry for Kids este susținut de studenții Asociației ASC Chemis. Despre chimie vor învăța și adulții care s-au înscris la Atelierul de creat lumânări, susținut de Flair Scent, unde vor amesteca parfumuri până vor crea mirosul perfect. La același eveniment va fi prezent și somelierul Ilinca Gorodenco, iar împreună cu cei înscriși la atelier vor degusta mai multe vinuri speciale.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;