Filmul „Nasty”, prezent în premieră la Sala „Unirii” de la Cinema „Victoria”

Filmul Nasty, despre viața și cariera lui Ilie Năstase, va rula în premieră la Iași, în cadrul unei proiecții de gală în prezența echipei, care va avea loc  vineri, 19 aprilie, de la ora 19.00, la Sala „Unirii” de la Cinema „Victoria”. Publicul va avea ocazia să discute, după film, cu regizorii Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu.  Biletele pentru eveniment sunt puse în vânzare pe https://cinemaiasi.ro/film/nasty/ și la casieria Ateneului din Iași.

Documentarul „Nasty” spune povestea unui personaj unic, îmbinând imagini de arhivă extraordinare și interviuri cu unii dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume, precum Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Nadia Comăneci sau Boris Becker.

Ilie Năstase a dominat scena tenisului românesc și mondial în anii ’70. Pe lângă talentul pur, el s-a impus printr-un stil de joc electrizant, iar personalitatea sa excentrică și temperamentul vulcanic, adesea controversat, i-au adus o faimă aparte. Showman prin excelență, Mr. Nice’n’Nasty a revoluționat sportul alb cu aplombul unui veritabil rockstar.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;