Felix Guzgă, noul prefect de Iași

Felix Guzgă a fost instalat oficial, la sfârșitul săptămânii trecute, în funcția de prefect al județului Iași, în cadrul unei ceremonii care s-a desfășurat în Sala Galbenă a Prefecturii, la care au fost prezenți, alături de angajații din cadrul Instituției Prefectului – Județul Iași, directorii instituțiilor deconcentrate din teritoriu.

Fost jurnalist, noul prefect al Iașului a fost numit în funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu în urma unei HG aprobate în ședința de săptămâna trecută a Executivului, acesta înlocuindu-l în funcție pe Bogdan Cojocaru (PSD), care la alegerile locale din luna iunie va candida din partea acestei formațiuni politice pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Felix Guzgă lucrează în cadrul Instituției Prefectului – Județul Iași din anul 2016, unde a mai ocupat funcțiile de purtător de cuvânt al instituției și respectiv de șef al Cancelariei Prefectului.

Vizibil emoționat, noul prefect al Iașului a declarat după depunerea jurământului că „prioritatea numărul unu” a sa în calitatea de reprezentant al Guvernului în teritoriu o reprezintă organizarea în cele mai bune condiții a alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie.

„Este o mare onoare și o responsabilitate în egală măsură să fiu numit de Guvernul Romaniei în funcția de prefect al județului în care m-am născut și în care locuiesc. Urmează o perioadă plină din punct de vedere al activităților curente, cât și în ceea ce privește organizarea alegerilor. Sunt convins că împreună cu colegii din cadrul instituției, dar și cu cei din celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, vom face totul pentru ca organizarea alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie să desfășoare fără cusur”, a declarat Felix Guzgă.

Fostul prefect Bogdan Cojocaru l-a felicitat pe Felix Guzgă pentru numirea în funcție, subliniind că este convins că acesta va face treabă bună în fruntea instituției. „Pe domnul Guzgă îl cunosc de foarte mult timp, am lucrat împreună, a fost director de Cancelarie în ultimii doi ani și 4 luni. Îi urez mult succes. Este un om care cunoaște foarte bine Instituția Prefectului, cunoaște foarte bine activitățile pe care trebuie să le desfășoare și sunt convins că alături de echipa de profesioniști din Prefectură, alături de ceilalți profesioniști din cadrul instituțiilor deconcentrate și, mai ales, a celor din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne, va reuși să fie un prefect foarte bun”, a afirmat Bogdan Cojocaru.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;