Oferte de job-uri, stagii de practică și diverse internship-uri, la Târgul pentru Viitor din Iulius Mall Iași

Un viitor strălucit se construiește pas cu pas, cu multă muncă, dorință de a persevera, alături de specialiști și oameni dedicați. Săptămâna aceasta, la Iulius Mall Iași, ai ocazia să pui bazele carierei tale în cadrul Târgului pentru Viitor, unde mai multe firme își vor prezenta oferta locurilor de muncă, stagiile de practică și internship-urile. Târgul este organizat de Asociația Studenților și Absolvenților Facultății de Construcții și Instalații din Iași.

Joi și vineriîn perioada 18 – 19 aprilie 2024în zona Cropp din Iulius Mall Iași are loc Târgul pentru Viitor, unde cei interesați vor putea să afle mai multe despre secretele unei cariere de vis. Evenimentul va începe în ambele zile de la ora 11.00, iar reprezentanți de la companiile prezente vor oferi informații despre pozițiile vacante pentru studențimasteranzi, dar și pentru cei cu experiență în domeniustagii de practică în cadrul firmei, dar și despre diverse internship-uri.

Fiind un eveniment organizat de Asociația Studenților și Absolvenților Facultății de Construcții și Instalații din Iași acesta se adresează în special persoanelor care își doresc o carieră în domeniul construcțiilor și instalațiilor. Specialiștii prezenți la Târgul pentru Viitor vor oferi mai multe despre ce presupune o carieră profesională în acest domeniu și vor răspunde la curiozitățile celor interesați. Arcadis, Holcim, Peikko, DAS, Wienerberger, Conest, Saint-Gobain, Grup Construcții Est, Katar Conneg și Ness Proiect Europe sunt companiile care vor fi prezente în cadrul evenimentului.

Târgul pentru Viitor face parte din evenimentul IAcSIc 2024 – Întâlnirea Academică și Culturală a Studenților din Ingineria Civilă, tradiționala întâlnire anuală a studenților din domeniul construcțiilor și instalațiilor. IAcSIC 2024 este la cea de-a XI ediție și reunește studenți și cadre didactice din Brașov, București, Oradea, Constanța, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. Mai multe informați se regăsesc pe pagina de Facebook a evenimentului.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;