Poli Iași – UTA 0-2. Ieșenii au ajuns pe ultimul loc al clasamentului

Poli Iași și-a diminuat serios șansele de a evolua și de la anul în Superligă, după ce a pierdut duminică, în Copou, scor 0-2 (0-0), în fata UTA-ei, formație scăpată de orice griji în finalul acestui sezon, care a venit în Moldova după ce în cursul săptămânii evoluase luni și joi în alte două partide cu adversari dificili. Meciul a fost unul viu disputat, cu ieșenii mai hotărâți în prima repriză, când elevii lui Tony da Silva au avut două ocazii bune de a deschide scorul (min. 23 Marchioni – șut puternic din afara careului, balonul fiind deviat cu dificultate de Iacob peste transversală, min. 40 Bordeianu – intervenție miraculoasă, din nou, a lui Iacob, care respinge balonul în corner). În partea a doua a jocului, pe fondul schimbărilor efectuate de Mircea Rednic, UTA își arată colții și în min. 59, Rareș Pop ratează din doi metri față în față cu Lung! Insistența oaspeților în atac este fructificată trei minute mai târziu de nou-intratul Ezekel, care de această dată nu-l mai iartă pe goal keeper-ul gazdelor: 0-1. Moldovenii nu se regăsesc și în min. 84, fostul jucător al lui Poli, Luckassen, pecetluiește soarta partidei, după un gol validat de VAR. Înfrângere fără drept de apel a ieșenilor, care în urma acestui rezultat au căzut pe ultimul loc al clasamentului, la egalitate de puncte (21) cu Dinamo și FC Botoșani, care va juca astăzi, de la ora 17.30, în ultimul meci al etapei a VII-a din play out, în deplasare, cu Petrolul.

Poli Iași: Lung – Todoroski, Fl. Ilie, Bouhenna, Ispas (min. 63 Allanzinho) – Bordeianu, Marchioni (min. 79 Jatoba) – Roman, Ștefanovici – Buș (min. 63 Harrison), Bettaieb (min. 72 Kabran).

UTA: Iacob – Rodrigues (min. 46 Căpușă), Conte, Stolnik, Lawrence – Micoski (min. 56 Trif), Mihai, Vulturar – Omondi, Luckassen, Rareș Pop (min. 72 Stahl).

Etapa viitoare, Poli Iași va evolua luni, 6 mai, de la ora 15.00, în deplasare, cu AFC Hermannstadt.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;