Ziua Națională a Tineretului, sărbătorită la Iași prin inaugurarea unui nou tramvai personalizat

Ziua Națională a Tineretului va fi marcată în acest an la Iași prin inaugurarea unui nou tramvai personalizat, în cadrul proiectului inițiat de Compania de Transport Public (CTP) împreună cu Asociația Pasionaților de Transport Public „Tramclub”.

Astfel, joi, 2 mai, între orele 15 și 16, în Parcul Prieteniei Româno-Americane „Woodrow Wilson”, situat în apropierea rondului de tramvai din Târgu Cucu, 60 de sportivi, copii și seniori, de la Clubul de karate „Risei” (antrenor Marian Bejenaru), vor prezenta ieșenillor o serie de exerciții specifice karate-ului tradițional. „Sportivii vor sosi la eveniment cu Tramvaiul Tinerilor, personalizat tematic în cadrul programului cultural Iași – orașul tramvaielor pictate”, precizează reprezentanții Companiei de Transport Public.

Evenimentul face parte din seria de acțiuni care au ca scop promovarea celei de-a XXXVII-a ediții a Campionatului European de Karate Tradițional, competiție care se va desfășura la Sala Polivalentă din Iași în perioada 16-19 mai. După cum au transmis reprezentanții CTP, pe parcursul a trei săptămâni, „Tramvaiul Tinerilor” va deveni ambasadorul acestui important eveniment sportiv găzduit de orașul nostru, prin inscripționarea mijlocului de transport în comun cu detalii și imagini despre competiție.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;