Curs autorizat INSPECTOR SĂNĂTATE ȘI SECURITATE ÎN MUNCĂ, în format hibrid

Camera de Comerț și Industrie Iași organizează un curs autorizat Inspector Sănătate și Securitate în Muncă (cod COR:325723), în format hibrid (online pe zoom sau sală).

Perioada: 03 iunie-28 iunie 2024

Durata: 80 ore,  Tip: perfectionare
Orar: luni- vineri: 16.00-20.00, format hibrid  (zoom+sala) – sediul Camerei de Comert si Industrie Iasi
Cost: 950 lei
Trainer: ing. Cristian George FOCHI – specialist SSM & SU

Examen: 03 iulie 2024, ora 17.00 fizic – sediul CCI Iasi
Organizator: Camera de Comert si Industrie Iasi

Module curs: realizarea activitatilor de prevenire si protectie; stabilirea semnalizarii de securitate si/sau de sanatate la locurile de munca; stabilirea mijloacelor materiale si tehnice necesare securitatii si sanatatii in munca; criterii generale pentru evaluare a riscurilor;

Instruirea lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca; informarea lucratorilor in  domeniul  securitatii si sanatatii in munca; prevenirea accidentelor de munca si a imbolnavirilor profesionale; participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporara de munca; verificarea respectarii prevederilor legale in domeniul securitatii si sanatatii in munca; monitorizarea activitatilor de evacuare si interventie in situatii de urgenta.

Absolvirea cursului va fi atestata prin eliberarea certificatului de absolvire cu antetul Ministerului Educatiei & Muncii, pentru ocupatia INSPECTOR SANATATE SI SECURITATE IN MUNCA, cod COR:325723 (in conformitate cu prevederile Legii 319/ 2006 a securitatii si sanatatii in munca si a Normelor de aplicare 1425/2006)

Dosarul de inscriere va contine: act identitate, fisa de inscriere (atasata sau descarcata de pe http://www.cciasi.ro/cursuri.htm), certificat nastere, certificat casatorie (daca e cazul),  diploma de studii ((min. diploma BAC profil real/tehnic).

La inscriere se va achita un avans de 450 lei ce trebuie achitat inainte de data de 03 iunie in contul  Camerei de Comert si Industrie Iasi http://www.cciasi.ro/contact.htm  (IBAN: RO73BRDE240SV08357962400 BRD-GSG IASI) sau la casieria institutiei (8-16.30), urmand ca pana la finalizarea cursului, respectiv  28 iunie 2024 sa fie achitata diferenta de taxa.

Ce trebuie sa faceti? Fisa de inscriere completata impreuna cu documentele personale + dovada platii avansului sa le transmiteti prin email: scoala@cciasi.ro sau sa le depuneti fizic la sediul Camerei de Comert si Industrie Iasi.
Ilona Vitan – Camera de Comert si Industrie Iasi
T:0740373500, E:scoala@cciasi.ro, ilona.vitan@cciasi.rowww.cciasi.ro

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;