PNL a dat startul pregătirii alegerilor prezidențiale și parlamentare

PNL a rămas, la Iași, principala forță politică, votul dat de electorat la alegerile din 9 iunie demonstrând, încă o dată, că această formațiune politică este singura capabilă să continue proiectele de dezvoltare economică și socială a județului, a afirmat deputatul Alexandru Muraru, președintele filialei locale a partidului, în cadrul ședinței Biroului Politic Județean al PNL.

“Astăzi, PNL este pregătit să câștige următoarele alegeri din județul Iași, care vor fi cruciale pentru România, este vorba despre alegerile prezidențiale și cele parlamentare. Am convingerea că PNL va da și de data aceasta președintele României, care să asigure pentru încă cinci ani parcursul democratic al țării și siguranța de care România și românii au nevoie în actualul context geopolitic”, a declarat Alexandru Muraru.

Printre prioritățile liberalilor ieșeni pentru următorii ani, expuse la întâlnirea Biroului Politic Județean, se numără realizarea integrală a Autostrăzilor A7 și A8, a Spitalului Regional de Urgență, Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară, Spitalului Integrat de Boli Respiratorii, Sălii Polivalente „Regina Maria”, noului sediu al Operei Naționale Românei și reabilitarea Filarmonicii de Stat „Moldova”. De asemenea, administrația liberală a județului va continua pașii pentru dezvoltarea Aeroportului Iași, construirea de noi parcuri industriale și realizarea centurii ușoare de ocolire a Municipiului Iași.

“Prin votul ieșenilor am reușit să rămânem principala forță politică și tot împreună cu ieșenii vom dezvolta acest frumos județ și în continuare. Cu 51 de primării liberale, cu o administrație liberală la Consiliul Județean Iași, rămânem principalul partener al ieșenilor, împreună cu care vom construi în comunitatea noastră. Suntem pregătiți pentru următoarele alegeri”, a spus Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

La alegerile locale din 9 iunie, PNL Iași a câștigat președinția Consiliului Județean, Primăria Municipiului Iași, Primăria Municipiului Pașcani, Primăria Orașului Podu Iloaiei și Primăria Orașului Târgu Frumos. În total, PNL a câștigat 51 din totalul celor 98 de Unități Administrativ Teritoriale (UAT) ale județului. În cadrul ședinței Biroului Politic Județean al PNL, prima după câștigarea de către această formațiune politică a alegerilor locale din 9 iunie din județul Iași a fost dat startul pregătirii pentru alegerile prezidențiale și parlamentare și a fost aprobată procedura de constituire a staff-ului de campanie pentru aceste alegeri.

Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;