Cea mai modernă soluție pe plan mondial de evitare a pierderilor în rețea, implementată de ApaVital

ApaVital a început implementarea din această lună a soluției TaKaDu, de management central al evenimentelor (Central Event Management – CEM), în sistemul de aducțiune și distribuție a apei potabile.

Apavital are un angajament continuu referitor la reducerea pierderilor de apă și acum începem să introducem abordări inovatoare pentru managementul presiunii și pierderilor în sistemele de alimentare cu apă. De-a lungul anilor am desfășurat multiple activități legate de îmbunătățirea eficienței operaționale, gestionarea activelor, cerințe legislative, obiective economice, serviciile asigurate către clienți și gestionarea volumelor tot mai mari de date. Acestea fiind spuse, credem că sistemul de management al evenimentelor Central Event Management (CEM) de la TaKaDu va juca un rol esențial în eforturile noastre de a atinge toate aceste obiective”,  a declarat directorul general al ApaVital, Mihai Doruș.

„Angajamentul continuu al companiei ApaVital față de excelența operațională este ceva evident în istoricul și cultura acestei companii”, spune Amir Peleg, fondator și CEO al companiei TaKaDu. „Sunt încrezător că soluția noastră de management al evenimentelor de rețea CEM va avea un impact semnificativ asupra obiectivelor lor, deoarece a avut un impact asupra companiilor de utilități de top din întreaga lume, de peste un deceniu. Suntem foarte încântați să pornim în această călătorie împreună cu echipa excelentă de la Iași”, a adăugat acesta.

ApaVital este în prezent cel mai mare operator regional în domeniul serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din regiunea de nord-est a României. Compania deservește trei județe (Iași, Neamț și Botoșani), urmând să-și extindă rețeaua de apă și canalizare și în celelalte județene din regiunea de nord-est a României.

Compania TaKaDu este unul dintre liderii la nivel global în domeniul soluțiilor de management central al evenimentelor (CEM) pentru companiile de apă, serviciul bazat pe sisteme cloud de la TaKaDu permițând utilităților să detecteze, să analizeze și să gestioneze evenimentele și incidentele din rețea, cum ar fi pierderile de apă, avariile explozive, activele defecte, apariția unor probleme de telemetrie și date sau a unor defecțiuni operaționale, anomalii de calitate a apei sau a unor blocaje apărute la nivelul colectoarelor de canalizare.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;