5:29 pm - Sunday October 22, 6930

Aeroportul scoate la licitație spațiile comerciale din incinta Terminalului T4

Aeroportul Iași scoate la licitație două spații de alimentație publică și unul pentru retail în suprafață totală de 1.160 de metri pătrați, amplasate în zona de îmbarcare a Terminalului T4. Potrivit anunțului publicat pe site-ul instituției, măsura este inclusă în procedura de închiriere a spațiilor comerciale pentru activități de retail, licitația fiind publică cu strigarea liberă a prețului.

„Licitația va avea loc la sediul RA Aeroportul Iași pe data de 29.09.2024. Obținerea documentației se face de la registratura RA Aeroportul Iași, în baza unei solicitări privind obținerea documentației procedurii de închiriere (ce se regăsește la registratură) și achitarea unei taxe în valoare de 100 de lei. Taxa contravalorii documentației de atribuire poate fi achitată numerar la casieria aeroportului sau prin virament în contul bancar RO33BRMA112000032837RO01 deschis la Exim Bank. Depunerea ofertelor se face la registratura RA Aeroportul Iași până cel târziu la data de 13.09.2024, ora 12, într-un singur exemplar, cu respectarea cerințelor Caietului de sarcini. Solicitările de clarificări cu privire la documentația achiziționată se depun pe email comercial@aeroport.ro sau la registratura aeroportului până la data de 09.09.2024, ora 12”, se precizează în document.

Până acum, RA Aeroportul Iași a scos la licitație în vederea închirierii spațiul pentru vânzarea de carte de tip automat vending/self service, cu suprafața de 1 mp, situat în incinta sălii de așteptare – sectorul plecări (zona de securitate cu acces restricționat) de la terminalul T4 (etajul 1) precum și spațiile comerciale destinate activității de ticketing, respectiv un spațiu cu suprafața de 11,06 mp situat în zona de plecări de la terminalul T4, un spațiu cu suprafața de 11,32 mp situat, de asemenea, în zona de plecări de la terminalul T4 (parter) și de un spațiu cu suprafața de 11,08 mp, situat de asemenea în perimetrul zonei de plecări de la terminalul T4.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;