Fundatia HECUBA Iasi organizează spectacolul „Halloween in Hecubaland”

Joi, 31 octombrie 2013, începând cu ora 16.30, la Sediul CRMCAD (Centrul Rezidential de Mame si Copii Aflati in Dificultate Iasi), din str. Sarariei , nr. 143, Iași, va avea loc evenimentul „Halloween in Hecubaland”. Prin intermediul acestui spectacol, organizat de către Fundatia Hecuba Iași, în colaborare cu Primăria Municipiului Iași și Direcția de Asistență Comunitară, în parteneriat cu Centrul DIFAIN CSA Iasi, se urmăreşte promovarea activităților psiho-socio-educative realizate de Fundatia Hecuba la Centrul Rezidential de Mame si Copii Aflati in Dificultate Iasi pentru copiii si mamele care sunt beneficiarii acestui centru.

În cadrul evenimentului „Halloween in Hecubaland”, se vor organiza concursurile: „Parada Costumelor”, „Dansul Dragonului” și „Fața cea înfricoșătoare”, precum și momente artistice si coregrafice oferite de către beneficiarii centrului in colaborare si schimb de experienta cu beneficiarii Centrului DIFAIN CSA, copii cu parinti plecati in strainatate.

„Halloween in Hecubaland”, este un spectacol creat de si pentru membrii Centrul ui Rezidential de Mame si Copii Aflati in Dificultate Iasi alaturi de copiii Centrului DIFAIN CSA Iasi, prin care se pune accent pe dezvoltarea personala a beneficiarilor, reprezentând unul dintre proiectele acestui centru.

Beneficiarii direcți ai CRMCAD Iași sunt copiii cu vârste cuprinse între 8 luni  și 17 ani, si mamele acestora.

Fundatia HECUBA Iasi are misiunea de a imbunatati situatia socio-familiala a familiilor monoparentale din medii defavorizate, din municipiul Iasi, de a sustine incluziunea sociala a tuturor membrilor ei, in spiritul respectarii drepturilor familiei, femeii si copilului.

Prin echipa de specialisti se urmareste cresterea gradului de intergrare socio-profesionala si educationala a mamelor singure, sa asigure conditiile decente de trai pentru mame si copii.

Filed in: ONG-uri

Comments are closed.

;